Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Más is érzi időtlennek és...

Más is érzi időtlennek és végtelennek a világot?

Figyelt kérdés
Előfordul velem ez a furcsa érzés, hogy "nincs idő". Nehéz megfogalmazni, de ha nagyon kiürítem a gondolataimat, akkor úgy érzem "mindenhol és mindenkor vagyok". Legelőször akkor éreztem ilyet, amikor egy komoly műtétem volt és láttam a testemet a műtőasztalon, majd hirtelen nagy sebességgel egy furcsa "környezetben" találtam magamat, és akkor még társult ehhez az időtlenséghez egy olyan érzés, mintha mindent tudnék :S, szó szerint mindent, így tudnám megfogalmazni. Szóval éreztétek-e már ezt? 23F

2012. szept. 11. 23:07
1 2
 11/13 anonim válasza:
én szoktam olyat érezni hogy nem tudom ki is vagyok valójában. ilyet akkor érzetem elősször amikor elősször csókoltam :$ ez olyan volt mintha egy filmben láttam volna magam vagy nem is tudom. néha csak azt érzem sőtt még azt sem h vagyok. nem tudom de amikor szerelmes vagyok álltalában akkor történik velem ilyen. sokat gondolkozom még azon hogy ki is és miért vagyok? miért születtem mi a feladatom minek kell szenvednem? minért találok mindíg jobbat a réginél és mi lesz ha már nem lesz jobb a mostaninál? hogy mi lesz ha meghalok és hogy hogyan mikor? ezek olyan kérdések amelyet szerintem minden ember feltesz magának. nemtudom de én minden nap gondolok ezekre
2012. szept. 19. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:

te vagy az én emberem! :-)

maradj ezen az úton! (mert ez örök út, igazság és ÉLet útja)

én TUDom ezeket, nem kell hozzá semmilyen technika (manipuláció) stb.

kinek mi az útja, azt ismerje fel!

senki klónná ne legyen!

az igazságot az értelmes ne kívül keresse! (mert ott csak ÁRNYakat talál)

egy infó:

mindíg, minden pillanatban, minden teljes és hiánytalan (ezt meg kellene érteni, mit jelent)

A POLARITÁSOK NEM ELLENSÉGEI EGYMÁSNAK, HANEM KIEGÉSZÍTŐI !!!

NEKTEK FOLYTON MEGHASONLÁST ÉS VISZÁLYT TANÍTANAK, SUGALLNAK,

HOGY EZEN AZ ALACSONY, LEFOKOZOTT, RÉSZ SZERINTI ÉRZÉKELÉSI SZINTEN TARTSANAK BENNETEKET

a vezető helyeken a legalacsonyabb rezonanciájú emberek (entitások) vannak !!!

ők tolakodnak, nyomulnak a vezető helyekre

amikor elkezd a bolygó rezonanciája emelkedni, akkor ők elkezdik kellemetlenül érezni magukat

(mivel nem kompatibilisak a magasabb rezonanciákkal !!!)

és válaszreakcióképpen a napi médiából primitív, kegyetlen, alacsonyrendű (=alacsony rezonanciájú) üzeneteket sugároznak

ha ti felveszitek ezeket az üzeneteket (=azonosultok velük, befogadjátok),

akkor csökken a rezonancia szint bennetek és a világotokban

nektek azt tanítják, hogy por és hamu vagytok,

de én TUDom,

hogy valójában:

ISA, por és hamu vagytok

ÍSÁ (=a Legfelsőbb = maga a VALÓSÁG, ami VAN, SAT, CIT, ANANDA)

öröm vagytok és bánatot tanítanak nektek

ezért harcolnak úgy a 2. (=SvaDisthána) csakra ellen (="szexcsakra") és a hozzá tartozó (egységbe vivő) tapasztalásokhoz

a 8. napon történő körülmetélés is ezeket az egységbe juttató (=egységet tapasztaló és megélő)

tapasztalásokat, tudat- és egyéb állapotokat igyekszik blokkolni

minden árad és minden mindenütt jelen van, a bezártak világa bele fog robbanni a végtelenbe!

ezt mondja Ísá, aki önmagát ismeri

2012. szept. 30. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:

áldás legyen mindenkin, aki a szavaimat érti! :-)

hierarchia, piramis: ez mind a bolondok világa

a feltáruló ezotériájuk is bolondok ezotériája (a hierarchiáikkal, a piramisaikkal, piramis-elveikkel, fejlődő bolygóikkal stb.)

ostobaság az egész

2012. szept. 30. 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!