Létezhet, hogy a halál és az új testben születés között csak két és fél hónap telik el?
Érdekes. Materialista létemre Antimod érvelésével kell egyetértenem, mert az számomra, ha alapjaiban nem is elfogadható, de maximálisan érthető.
Amanda! Bocs, ha megkérhetlek, Te maradj inkább a két hetes előre jóslásnál, mert mint korábban kiderült, Te meg ahhoz értesz. Vagy nem?
Van ilyen, nálunk nem ennyire szoros, de itt is elég gyors volt a leszületés, én a fiamról tudom, hogy ki... És én sem kezelem volt rokonnak.... Nem is értem, egyesek csak azért mert velük ez vagy az nem történt meg -- helyesebben fogalmazok esetleg képtelen érzékelni hogy vele is megtörtént, és esetleg épp az ükapját nevelgeti -- leszólnak másokat.
A tanácsom - én így csinálom - nevelem mint a saját fiamat, viszont mikor a régi lakhelyére megyünk, hagyom, hogy ésszerű keretek közt tegye amit szeretne.... Aztán amikor előszedett anno dolgokat, amiket nem találtunk halála után egy másfél - két éves gyerek...
Úgyhogy szerintem mindenki godnolkodjon el, aki azt mondja ilyen nincs, mert lehet hogy pont max öt méterre tőle van...
Előző vagyok:
És te pedig kérdező nem vagy könnyű helyzetben, mert amikor rájövünk, hogy kicsoda a gyerekünk, az sem véletlen van...
Mint aki nem beszél róla, de rájön, hogy ki a gyermeked...
Érdekes, egyesek micsoda lendülettel firkálják ki többmillió ember életének alapját, hitét. Mintha még mindig a hittérítő középkorban élnénk :-(
Amúgy a krisnahívők pl.úgy gondolják, a lélek nem pihen meg, hanem ha nem tér meg a test halála után krisnához, akkor AZONNAL új testet kap, szerencsése estben emberit, és viszi a karmáját magával.
Szóval elvileg lehetséges amit kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!