Létezhet, hogy a halál és az új testben születés között csak két és fél hónap telik el?
Nem sűrű eset,de megtörténhet.Általában több idő kell,ahhoz hogy a lélek kipihenje magát.
Talán,most egy olyan élet vár rá ami már kevésbé terheli meg így kevesebb pihenés is elég volt hozzá.
Két és fél hónapra született, vagy két és fél hónapra fogant?
Akire emlékeztet az nem rokon véletlenül? Csak mert van ez a genetikának nevezett áltudományos izé, ami megmagyarázza a rokonok közötti hasonlóságokat.
Azért néha csodálkozom, hogy ilyen zakkant emberek élnek közöttünk.... Nap mint nap elsétálok több száz ember mellett és a fele lehet ilyen baromságokban hisz vagy éppen kecskét áldoz otthon...
Amúgy meg gratulálok kérdezö. Akkor ezentúl nézz úgy a gyerekedre mint egy újjászülött rokonra, ne is törödj vele, hogy mire van szüksége egy gyereknek, csak beszélgess vele a régi szép emlékekröl.
Nagyon szép szülö leszel te...
"Akkor ezentúl nézz úgy a gyerekedre mint egy újjászülött rokonra, ne is törödj vele, hogy mire van szüksége egy gyereknek, csak beszélgess vele a régi szép emlékekröl."
Ezt senki nem mondta. Megkérdezte a kérdező, hogy létezhet-e ilyen, kíváncsi arra, ki mit mond. Nyitott erre a dologra, majd ő eldönti, hogy reálisnak tartja-e, amit írtak neki, vagy nem. Pláne majd ha tud beszélgetni a gyerekével is.
Azt pedig, hogy emiatt elhanyagolná őt, kizárólag te találtad ki, minden ok nélkül.
Egyébként én is szkeptikusként kezdtem, csak elkezdtem komolyabban kutatni, és megváltozott a véleményem ezekről a dolgokról, és az életről úgy általában. Nem kerültem azonban szekták, tudatmódosító szerek vagy manipulatív emberek befolyása alá, és kár is ezekkel gyanúsítani akár engem, akár más fórumozótársamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!