Lehettem előző életemben állat?
Szerintem nem. Mert ugye előre fejlődünk. Namost mit kell egy gilisztának ahhoz tennie, hogy feljebb léphessen a fejlődés fokán? Jó gilisztának kell lennie, de mit jelent ez? Mászik a földben, és eszi....
Viszont nekem van egy ötletem arra amit te érzel. Létezik olyan, hogy kollektív tudattalan. Ott az összes ember/állat emléke megvan, még azok is, amik még meg sem történtek. Ez így rossz megfogalmazás, de ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor igaz. Egyes emberek, ehhez a tudáshoz könnyebben hozzáférnek, érzékenyebbek rá, és ez a dolog pl okozhat olyan furcsaságot, hogy úgy érzed, hogy érted a farkast, vagy hogy érzed a farkast. Az indiánok is érezték ezt, pl a farkas szellem, az nem egy farkas szelleme volt náluk, hanem az összes valaha élt, és ezután megszülető farkas kollektív szellemét értették alatta. A farkasság lényegét ha úgy tetszik. Szerintem nálad is valami ilyesmi van jelen, rá tudsz hangolódni erre a csatornára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!