Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehettem előző életemben állat?

Lehettem előző életemben állat?

Figyelt kérdés
tudom hülyén hangzik, de sokszor van déjá vu érzésem bizonyos régi helyekkel kapcsolatban. mintha én régen lettem volna ott.néha képek is vannak a fejemben mintha vetítenék...emellett az embert mint fajt gyűlölöm. viszont az indiános dolgok vmiért vonzanak. az indián zenék meg aztán pláne vmi déjá vu -t keltenek bennem :S a következőt bővebben nem fejteném ki mert elég nevetségesen hangzik és a poénkodók kiszúrnák de a lényeg az ha farkasokat látok akár tv-ben akár neten az megnyugtat és olyan érzésem van mintha közéjük tartoznék :S lehet poénkodni....am ezt ismerősöm is észrevette amikor egyszer felbaszott nem vertem hanem nekimentem és megharaptam nem1x o.O....
2012. júl. 11. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
A jósnő hazudott, reinkarnáció meg nem létezik. Egyszerű ez.
2012. júl. 12. 11:04
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nem. Mert ugye előre fejlődünk. Namost mit kell egy gilisztának ahhoz tennie, hogy feljebb léphessen a fejlődés fokán? Jó gilisztának kell lennie, de mit jelent ez? Mászik a földben, és eszi....

Viszont nekem van egy ötletem arra amit te érzel. Létezik olyan, hogy kollektív tudattalan. Ott az összes ember/állat emléke megvan, még azok is, amik még meg sem történtek. Ez így rossz megfogalmazás, de ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor igaz. Egyes emberek, ehhez a tudáshoz könnyebben hozzáférnek, érzékenyebbek rá, és ez a dolog pl okozhat olyan furcsaságot, hogy úgy érzed, hogy érted a farkast, vagy hogy érzed a farkast. Az indiánok is érezték ezt, pl a farkas szellem, az nem egy farkas szelleme volt náluk, hanem az összes valaha élt, és ezután megszülető farkas kollektív szellemét értették alatta. A farkasság lényegét ha úgy tetszik. Szerintem nálad is valami ilyesmi van jelen, rá tudsz hangolódni erre a csatornára.

2012. júl. 12. 12:11
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Több életedben is lehettél állat.
2012. júl. 13. 20:58
 14/15 mustafa33 ***** válasza:
40%
de még mekkora
2012. júl. 18. 03:29
 15/15 anonim válasza:
lehet therian vagy, és én most nem poénkodom.
2017. márc. 30. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!