Vonzás törvényéről mit gondoltok? Hol a luxuskocsim? Nem rontottam el semmit, értem a "titkot"!
Figyelt kérdés
Belehelyeztem magam abba az érzésbe,h egy luxus kocsiban ülök ,birtokoltam, és hálás voltam érte.Azt mondják,h az univerzum majd kitalálja,hogyan kell ezt megvalósítani, bizzak benne, így hátradőltem.Az univerzum azt mondja, hogy a kivánságod számomra parancs. Minden lépést végiggondoltam, ahogy a vonzás törvényei mondja,hogy enyém legyen azt amit szeretek, de MIÉRT NEM LETT AZ ENYÉM A LUXUSKOCSI?2012. júl. 1. 14:25
41/43 anonim válasza:
Azzá válsz akiket meg lopsz legálisan vagy illegálisan. Ennyi...
42/43 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy vá.rsz a sült galambra. Gondolsz rá, és lesz? Hát ez nem fog összejönni
43/43 anonim válasza:
A vonzás törvénye és az ehhez hasonló marhaságok (karma, stb.) egy óriási rakat szar. 7 hónapja akarom "megoldani" totálisan tönkrement életem, teleírtam három füzetet, vizualizáltam, agykontrolloztam, meditáltam, és csak egyre rosszabbra fordulnak a dolgok. Itt aztán lehet pozitívan hozzáállni, várni a csodát, egy akkora szar ez az emberi élet, hogy az elmondhatatlan. Itt, ebben a földi világban mindig a lehető legrosszabb forgatókönyv valósul meg. Akarhatom én megváltoztatni az életem, meg ezoterikázni, egy jó nagy adag lófaszt kapsz cserébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!