Vonzás törvényéről mit gondoltok? Hol a luxuskocsim? Nem rontottam el semmit, értem a "titkot"!
Ne viccelj már, hát már 1 hónapja,hogy azt képzelem,hogy luxuskocsiban ülök, naponta fél óra "orgazmusom" van.
De nem történik semmi.
"Reptoid Alzászlós válasza:
Mert szinte mindenki akar egy luxus kocsit, miért repülne pont a kertedbe?"
Nekem pl. nem kell luxuskocsi :-P
De am kedves kérdező, sztem ott is elronthattad, hogy minden lépést végiggondoltál, miközben azt is mondod, h az univerzum majd kitalálja, h hogyan kapod meg.. akkor most mivan?
Meghát a luxuskocsi mellé nem ártana még elég sok pénzt is bevonzanod, mert hát azt el is kell majd tartani valamiből :D bár én nem tudom, nem vagyok nagy "titokista" :D
Nekem volt már pár ilyen dolog ami bejött. Nem képzeltem magam bele a helyzetbe, mégis bevált. Először is a kerékpár...Igaz a pénz nagy része össze gyűlt három év alatt, de nem volt hogy megvenni, mert nem volt sehol olyan amilyet szerettem volna, aztán egyszer mikor elmentem a kerékpár kereskedésbe elkezdett esni az eső. Megkérdeztem, hogy maradhatok-e amíg elcsendesül, addig megvásároltam a lámpát, aztán unalomból felmentem a padlásra is, ahol a kerékpárok voltak. Ott volt az én kerékpárom, még aznap lecsaptam rá és megvettem. A másik ilyen az volt, hogy nagyon szerettem volna egy komolyabb fényképezőgépet. Nem szóltam senkinek, de tényleg abszolút senkinek semmit róla, aztán egy nap apámmal megvettük születésnapom alkalmából(igaz hetekkel előtte megkaptam). Az utolsó a legjobb, ez nekem kb 5 évembe került. Egy papagáj. Ez úgy jött össze, hogy nagyanyáméknál találtam egy verebet, amit haza csempésztem és felneveltem, erről anyám látta, hogy tényleg alkalmas lennék arra, hogy legyen egy papagájom, aztán meg simán megvettük.
Egy luxus autó már sokkal összetettebb dolog, mert nem arra, kell hogy koncentrál, hogy "voala bezuhan a kertbe egy audi a4-es és íme megszületett a csokápik", hanem először is kellene egy olyan munkahely amiből össze tudod kaparni a pénzt rá, vagy olyan helyen dolgozol, vagy olyan ismerőst szerzel, aki segítene hozzá jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!