Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vonzás törvényéről mit gondolt...

Vonzás törvényéről mit gondoltok? Hol a luxuskocsim? Nem rontottam el semmit, értem a "titkot"!

Figyelt kérdés
Belehelyeztem magam abba az érzésbe,h egy luxus kocsiban ülök ,birtokoltam, és hálás voltam érte.Azt mondják,h az univerzum majd kitalálja,hogyan kell ezt megvalósítani, bizzak benne, így hátradőltem.Az univerzum azt mondja, hogy a kivánságod számomra parancs. Minden lépést végiggondoltam, ahogy a vonzás törvényei mondja,hogy enyém legyen azt amit szeretek, de MIÉRT NEM LETT AZ ENYÉM A LUXUSKOCSI?
2012. júl. 1. 14:25
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Ne viccelj már, hát már 1 hónapja,hogy azt képzelem,hogy luxuskocsiban ülök, naponta fél óra "orgazmusom" van.

De nem történik semmi.

2012. júl. 1. 21:02
 32/43 Laxius-W ***** válasza:

"Reptoid Alzászlós válasza:

Mert szinte mindenki akar egy luxus kocsit, miért repülne pont a kertedbe?"

Nekem pl. nem kell luxuskocsi :-P

De am kedves kérdező, sztem ott is elronthattad, hogy minden lépést végiggondoltál, miközben azt is mondod, h az univerzum majd kitalálja, h hogyan kapod meg.. akkor most mivan?

Meghát a luxuskocsi mellé nem ártana még elég sok pénzt is bevonzanod, mert hát azt el is kell majd tartani valamiből :D bár én nem tudom, nem vagyok nagy "titokista" :D

2012. júl. 1. 22:05
 33/43 anonim ***** válasza:
Most ha azt mondom, hogy itt egy Audi R8. Csak el kell venned a kulcsot, elvennéd? Ha nem kellene nem vennéd el :)
2012. júl. 1. 23:23
 34/43 A kérdező kommentje:
Elvenném, de csak szeretetből:)
2012. júl. 1. 23:31
 35/43 Laxius-W ***** válasza:
Elvenném, de csak azért, hogy eladhassam :D Nem tartanám meg, meg nem is vezetném, szal maga az autó nem kell :D /de pénzt lehet belőle csinálni, a pénzre meg nem mondanám h nem kell :D/
2012. júl. 1. 23:37
 36/43 anonim ***** válasza:
Annyira elmagyarázni nem lehet,de megpróbálom hogyan jutottam a hőn áhított kocsihoz.5éve nem volt egy fityingem se,az életre elég volt,de arra nem hogy egy ócska vasat tudjak venni esetleg 200rugóért.Előtte is akartam kocsit,sokszor azzal álmodtam,hogy csak nyomom a gázt,meg a féket.Tehát tudtam hogy automata kell.Akárkivel beszéltem,mindig feljött ez a téma.Hitelre nem akartam,bár abban is benne lettem volna ha valaki segít ebben,de nem volt munkaviszonyom,így nem kaphattam.Hosszú ideig ezen a témán lovagoltam.Aztán egyszer csak jött a lehetőség,amit nem mindenki vállalt volna el,így 3hónap alatt meglett az a kocsi,amit akartam:)Ha úgy nézzük,7évig álmodoztam erről,nem kevés idő:)Volt kisebb dolog,azon 3évig gondolkoztam.Szóval csak úgy nem hullik semmi az ember ölébe szerintem,a témán kell lenni hogy történjen valami.
2012. júl. 2. 01:25
 37/43 A kérdező kommentje:
S mi van az "ellentétek vonzák egymást" dumával? Ott már nem érvényes a vonzás törvénye, ami kimondja,h a hasonló a hasonlót vonza, meg pozitív a pozitívat meg stb..
2012. júl. 2. 01:59
 38/43 A kérdező kommentje:
??
2012. júl. 2. 02:00
 39/43 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező! Te cinikusan kötözködsz és a sok okos meg bedőlt neked ha jól érzem. Szimpi amiket kérdezel, csak az vele a többség baja, hogy simán kiderül belőle mekkora baromság az egész ezotéria. Tetszik:-)))) Csá
2012. júl. 5. 09:45
 40/43 anonim ***** válasza:

Nekem volt már pár ilyen dolog ami bejött. Nem képzeltem magam bele a helyzetbe, mégis bevált. Először is a kerékpár...Igaz a pénz nagy része össze gyűlt három év alatt, de nem volt hogy megvenni, mert nem volt sehol olyan amilyet szerettem volna, aztán egyszer mikor elmentem a kerékpár kereskedésbe elkezdett esni az eső. Megkérdeztem, hogy maradhatok-e amíg elcsendesül, addig megvásároltam a lámpát, aztán unalomból felmentem a padlásra is, ahol a kerékpárok voltak. Ott volt az én kerékpárom, még aznap lecsaptam rá és megvettem. A másik ilyen az volt, hogy nagyon szerettem volna egy komolyabb fényképezőgépet. Nem szóltam senkinek, de tényleg abszolút senkinek semmit róla, aztán egy nap apámmal megvettük születésnapom alkalmából(igaz hetekkel előtte megkaptam). Az utolsó a legjobb, ez nekem kb 5 évembe került. Egy papagáj. Ez úgy jött össze, hogy nagyanyáméknál találtam egy verebet, amit haza csempésztem és felneveltem, erről anyám látta, hogy tényleg alkalmas lennék arra, hogy legyen egy papagájom, aztán meg simán megvettük.

Egy luxus autó már sokkal összetettebb dolog, mert nem arra, kell hogy koncentrál, hogy "voala bezuhan a kertbe egy audi a4-es és íme megszületett a csokápik", hanem először is kellene egy olyan munkahely amiből össze tudod kaparni a pénzt rá, vagy olyan helyen dolgozol, vagy olyan ismerőst szerzel, aki segítene hozzá jutni.

2012. júl. 8. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!