Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vonzás törvényéről mit gondolt...

Vonzás törvényéről mit gondoltok? Hol a luxuskocsim? Nem rontottam el semmit, értem a "titkot"!

Figyelt kérdés
Belehelyeztem magam abba az érzésbe,h egy luxus kocsiban ülök ,birtokoltam, és hálás voltam érte.Azt mondják,h az univerzum majd kitalálja,hogyan kell ezt megvalósítani, bizzak benne, így hátradőltem.Az univerzum azt mondja, hogy a kivánságod számomra parancs. Minden lépést végiggondoltam, ahogy a vonzás törvényei mondja,hogy enyém legyen azt amit szeretek, de MIÉRT NEM LETT AZ ENYÉM A LUXUSKOCSI?
2012. júl. 1. 14:25
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Úristen, akkor megint kezdhetem átrendezni az életemet...:(
2012. júl. 1. 17:34
 22/43 anonim ***** válasza:
57%

Nyitott elme jó, most próbáld meg ezt a sok badarságot kiüríteni és kezd el hasznos dolgokkal megtölteni, hogy ki alakuljon a kritikus gondolkodás, hogy ne higgy el akármit amit írnak. Kételkedés és a gondolkodás nem bűn.

Ha meg fizikai dolgok kellenek amik pénzbe kerülnek dolgozz meg érte.

2012. júl. 1. 17:36
 23/43 anonim ***** válasza:
Ami jár az jár ami nem az nem ennyiiii meg egy bambi
2012. júl. 1. 17:47
 24/43 anonim ***** válasza:
Persze, tenni is kell érte valamit, pl.: elmenni a kocsiszalonba, és megvenni...:D
2012. júl. 1. 19:58
 25/43 A kérdező kommentje:

Óh,szóval mindenképp tett is kell?

Azt hittem,h a nyitott, rugalmas, bizakodó, pozitív gondolataim ereje elég ahhoz,hogy kimenjek az udvarra és ott álljon az én luxuskocsim!(ahogy a vonzás törvénye mondja)

2012. júl. 1. 20:02
 26/43 anonim ***** válasza:
Ülj egy helyben és ne csinálj semmit, hátha történik valami,
2012. júl. 1. 20:22
 27/43 anonim ***** válasza:

Ha megengeded elárulom a "titok" másik felét is. :)

Tudod az Univerzum, ahogyan Te nevezed nem egy öntudatlan valami, s valójában egy nagy Egész. Mivelhogy egy nagy Egész, ezért majd akkor fog felruházni téged olyan hatalommal, hogy csak egy gondolatra luxuskocsi álljon a kertedben, amikor majd teljes tudatodban együttműködsz Vele, mármint az Univerzummal...de amikor Te a luxuskocsidat akarod megkaparintani, pont nem ezt teszed, mivel kicsinyes önmagaddal vagy elfoglalva...

Az Univerzum nem most jött le a falvédőről, azért azt jó ha tudjuk...Az emberiség történelmében a fennmaradt leírások alapján egyetlen egyénnek volt ekkora hatalma, hogy egy gondolattal effélét teremtsen. Ezt az embert Jézusnak hívták...és ő mit hirdetett? Hogy "Szeresd az Istent(az Univerzumot cakkumpakk, amit látunk, amit nem, mindent), és szeresd felebarátod(bárkit és bármit), mint önmagad."

Az elme elcsendesítése pedig pont azt a célt szolgálja, hogy a kicsinyes önmagunkat csendesítsük el, az úgynevezett "egot", hogy mindörökre elhalkuljon, s ne legyünk vágyai, félelmei, egy szóval önzése fogságában.

üdv és sok sikert

27/F

LastOne.Left

2012. júl. 1. 20:30
 28/43 A kérdező kommentje:
jaj, én szeretek mindenkit, bár nem vagyok vallásos, már most mondom, így a vallásos gondolatok számomra immúnisak. De attól még érző lény vagyok, és tudok szeretni.
2012. júl. 1. 20:38
 29/43 A kérdező kommentje:
S most nem az egoról van szó, hanem másokat jobban, mint magamat elvről..
2012. júl. 1. 20:38
 30/43 anonim ***** válasza:

Nem egyszer kell elképzelni magad ahogy tied már a luxuskocsi, teeee..hanem mindennap, ahányszor csak bírod.

Persze ha önkorkátozó udatos vagy tudatalatti hiedelmeid vannak pl. a gazdagsággal vagy luxusautókkal kapcsolatban, a világ végéig képzeleghetsz, nem történik semmi:)

2012. júl. 1. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!