Vonzás törvényéről mit gondoltok? Hol a luxuskocsim? Nem rontottam el semmit, értem a "titkot"!
Nyitott elme jó, most próbáld meg ezt a sok badarságot kiüríteni és kezd el hasznos dolgokkal megtölteni, hogy ki alakuljon a kritikus gondolkodás, hogy ne higgy el akármit amit írnak. Kételkedés és a gondolkodás nem bűn.
Ha meg fizikai dolgok kellenek amik pénzbe kerülnek dolgozz meg érte.
Óh,szóval mindenképp tett is kell?
Azt hittem,h a nyitott, rugalmas, bizakodó, pozitív gondolataim ereje elég ahhoz,hogy kimenjek az udvarra és ott álljon az én luxuskocsim!(ahogy a vonzás törvénye mondja)
Ha megengeded elárulom a "titok" másik felét is. :)
Tudod az Univerzum, ahogyan Te nevezed nem egy öntudatlan valami, s valójában egy nagy Egész. Mivelhogy egy nagy Egész, ezért majd akkor fog felruházni téged olyan hatalommal, hogy csak egy gondolatra luxuskocsi álljon a kertedben, amikor majd teljes tudatodban együttműködsz Vele, mármint az Univerzummal...de amikor Te a luxuskocsidat akarod megkaparintani, pont nem ezt teszed, mivel kicsinyes önmagaddal vagy elfoglalva...
Az Univerzum nem most jött le a falvédőről, azért azt jó ha tudjuk...Az emberiség történelmében a fennmaradt leírások alapján egyetlen egyénnek volt ekkora hatalma, hogy egy gondolattal effélét teremtsen. Ezt az embert Jézusnak hívták...és ő mit hirdetett? Hogy "Szeresd az Istent(az Univerzumot cakkumpakk, amit látunk, amit nem, mindent), és szeresd felebarátod(bárkit és bármit), mint önmagad."
Az elme elcsendesítése pedig pont azt a célt szolgálja, hogy a kicsinyes önmagunkat csendesítsük el, az úgynevezett "egot", hogy mindörökre elhalkuljon, s ne legyünk vágyai, félelmei, egy szóval önzése fogságában.
üdv és sok sikert
27/F
LastOne.Left
Nem egyszer kell elképzelni magad ahogy tied már a luxuskocsi, teeee..hanem mindennap, ahányszor csak bírod.
Persze ha önkorkátozó udatos vagy tudatalatti hiedelmeid vannak pl. a gazdagsággal vagy luxusautókkal kapcsolatban, a világ végéig képzeleghetsz, nem történik semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!