Vonzás törvényéről mit gondoltok? Hol a luxuskocsim? Nem rontottam el semmit, értem a "titkot"!
Figyelt kérdés
Belehelyeztem magam abba az érzésbe,h egy luxus kocsiban ülök ,birtokoltam, és hálás voltam érte.Azt mondják,h az univerzum majd kitalálja,hogyan kell ezt megvalósítani, bizzak benne, így hátradőltem.Az univerzum azt mondja, hogy a kivánságod számomra parancs. Minden lépést végiggondoltam, ahogy a vonzás törvényei mondja,hogy enyém legyen azt amit szeretek, de MIÉRT NEM LETT AZ ENYÉM A LUXUSKOCSI?2012. júl. 1. 14:25
11/43 anonim válasza:
Azt végig gondoltad, hogy semmi esély nincs arra hogy egy "luxuskocsi" álljon a kertedben mikor kinézel? Én is szeretnék de most komolyan, várod hogy egy meteor becsapódjon és átalakuljon kocsivá?
12/43 Lilith1994 válasza:
idő kell a megvalósulásához. Mert ha ez nem működne akkor nem gyógyult volna meg egy jó pár ember az áttétes rákból. Ezt úgy értem hogy magukba magyarázták az hogy meg gyógyulnak és másfél év alatt meg is gyógyultak egy jó páran...
13/43 anonim válasza:
"Miért lenne gyenge az elmém?
Saját magamat szugerálom, erőteljesen, még sincs meg a kocsim, hiába nézek ki az udvarra!!
Meditáció is van Silva féle agykontroll. Szóval mindenféle mentális dolgokkal fejlesztem, és nem gyenge!"
Ha erős elméd lenne nem tennéd fel ezt a kérdést. Egy erős elménél vigyázni kell, hogy mire gondolunk, mert valóra válhat bármi.
14/43 A kérdező kommentje:
majd jobban lecsendesítem az elmémet, hátha rátalálok a válaszokra.
2012. júl. 1. 17:01
15/43 usernam3 7894 válasza:
Kedves ke'rdezo" te ilyen hulye vagy vagy csak teteted????XD
16/43 A kérdező kommentje:
Miért?
2012. júl. 1. 17:09
17/43 anonim válasza:
Mert szinte mindenki akar egy luxus kocsit, miért repülne pont a kertedbe? Miért tudnál irányitani az elméddel valamit? Pontosan mit is akarsz te irányitani az elméddel? Mert az univerzum tág fogalom...
18/43 A kérdező kommentje:
Mert alkalmazom, használom a vonzás törvényét. Mióta átformáltam a gondolkodásom, elmém nyitottabb lett, de fizikai változás nem történt, vagy ez így természetes? A hit a lényeg, mint a vallásban?
2012. júl. 1. 17:18
19/43 A kérdező kommentje:
Már mint látható változás nem történt!!
2012. júl. 1. 17:21
20/43 anonim válasza:
Az univerzum meggondolta magát úgyhogy életed végéig csóró és lúzer maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!