Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Gyerekkorotokban volt olyan...

Gyerekkorotokban volt olyan emléketek ami az előző életetekre utalhat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 18:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
53%
Nekem sokszor "beugrik" egy hely, egy kép; pontosan egy kislány a garázs előtt állva de nem én vagyok az, viszont látom. Annyira ismerős. Viszont csak magamban látom... Lehet, hogy az előző életemben voltam ott...
2012. jún. 24. 17:14
 22/26 MonsterEnergy9774 válasza:
53%

Nekem igen :P

[NO COMMENT!]

2012. jún. 25. 09:13
 23/26 anonim válasza:
53%

A telepátia.Valóban működik még az ember agyában.

Teszteld le magad. Kb 50 méteres távolságban jön veled szembe valaki és ebben a pillanatban már el is dőlt ki fog kettő közül ki térni.Természetesen lehet befolyásolni,hogy most csak a másik térjen ki ,ha elfordítod a fejed és tovább haladsz. Én nagyon gyakran ki térek mert lassú vagyok de ha jobban figyelek már biztos győztem,Próbáljátok ki.

Üdv .:S

2012. jún. 27. 15:30
 24/26 Druidarya ***** válasza:
100%
Ad: magzati emlékek. Alapból semmi közük a reinkarnációs emlékekhez. A mai tudatelmélet szerint a 3 élményszféra közül a másodikat (perinatális - "születés-körüli"), ill. a harmadik (transzperszonális - "személyiségen túli")főkategórián belül az időhatárokat meghaladó tudati élmánytípusok egyikét alkotják. Utóbbi kategóriába, de egészen más típusba sorolódnak a reinkarnációs élmények - sok egyéb kvázi-genetikai élmény mellett. Nem irányított tudatfeltárásnál - mint amilyen az álom is - természetesen össze-vissza kombinálódhat minden, de részben pont ezért nincs semmi jogunk tisztán világnézeti alapon kijelenteni, hogy ez, meg ez van (mert én hiszek benne), ez meg ez nincs (mert én nem hiszek benne). A tudat nem szupermarket, ahol a kínálatból a fogyasztó szabadon válogathat. A tudati élményeket vagy teljesen elvetjük, vagy nyitva tartjuk a kaput az összes lehetőségre.
2012. jún. 28. 15:25
 25/26 Andrea Ilona válasza:
Nekem simán vannak teljesen határozott, ám állítólag teljesen hamis emlékeim.
2012. júl. 22. 18:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem felnőttként isvannak emlékeim. Ismertem egy srácot. Egyszerűen mindent tudok róla,mëg a betegségét is,olyan dolgokat tudok róla,amit később mondott el nekem.
2012. szept. 12. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!