Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Gyerekkorotokban volt olyan...

Gyerekkorotokban volt olyan emléketek ami az előző életetekre utalhat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 18:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Két éves koromig a szüleim szerint angolul beszéltem főleg álmomban. Eléggé ijesztő lehetett nekik...
2012. jún. 19. 16:32
 12/26 anonim ***** válasza:
41%
Előző életre nem igazán utalhat, hiszen nincs olyan. De minden gyereknek vannak álmai olyasmiről amit csak a felnőttek beszélgetéseiből épített fel a fantáziájában, néha nem is tudatosan figyelve rájuk. Gyakori,hogy a felnőttek mellett játszó,oda sem figyelő gyerek hallgatva a felnőttek sztorizását fantáziálgat, sőt álmaiban egészen érdekes történeteket képes kreálni...Ez így működik egyébként, sőt ma már a TV is besegít a tudattalan tartalmak megjelenésében úgy, hogy nem is tanult még róla látszólag-)))) Nagyon sok lappangó infó megy át egy gyereknek a médián, a felnőttek elbeszélésein keresztül amit nem is neki szántak, sőt nem is igazán figyelte csak beakadt...Ebből épülnek fel érdekes álmok:-))))
2012. jún. 19. 17:55
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
És amíg nem volt TV, néhányan azért már akkor éltünk..
2012. jún. 19. 21:16
 14/26 anonim válasza:
69%

Természetesen voltak.Most ,hogy már fejlettebb a technika

Találkozom olyan fotókkal amitől arcra bukok.

Pl Spanyolországban Salamanca egy katedrális amely 1102-ben épült az egyik oszlopon található faragvány egy űrhajóst ábrázol szakfanderban és még a légcső is látszik a mellén de érdekesebb a csizma a lábán melynek talpa keresztben recézett.Erre varrjon valaki gombot.tisztelettel egy álmodó.

ui.Ha valaki kíváncsi a fotóra szívesen elküldöm.

2012. jún. 20. 13:15
 15/26 ASDLKW ADSLKAW ***** válasza:
53%

A mesterem szerint igen. Sokszor hallott főleg 2-3 éves gyerekeket öregkorukról, felnőttkorukról, vagy előző életre utaló emlékekről beszélni. A trükk az, hogy ne kérdezz, meg befolyásold őket hülye kérdésekkel, teremts biztonságos környezetet, és hogy érezzék erdekel téged amit mondani akarnak, és elszabadul a fantázia.

Lehet ezek csak képi kommunikációk az agy részéről, és nem előző életre utalnak. Isten tudja:)

2012. jún. 20. 15:00
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

ma 13:15

Várj, készítem a tűmet. :D

A Salamancai katedrálist már újították fel, és az újítások alkalmával olyan dolgokat is beleraktak, ami eredetileg nem szerepelt rajta. Így került rá az asztronauta. Ezt a "rejtélyt" már baromi rég megoldották.

2012. jún. 20. 16:19
 17/26 anonim válasza:
53%
Az álmaimban-még mostanában is- egy hely van benne, és mindig ugyan az, ez fura..
2012. jún. 21. 07:52
 18/26 anonim válasza:
53%

Igen! Valóban volt restauráció 1896-ban. De akkor sem volt még elképzelésben sem ilyen azonosság.

Még mindig rejtély mint ahogy a tibeti kis falu embereinek

halála ,mikor egyszerűen eltűnnek a testek tehát nincs temető.

dava.

2012. jún. 23. 06:14
 19/26 anonim válasza:

A gyerekeimnek és nekem is sokszor volt/van életszerű álmunk, mint bárki másnak is lehet.

Én nagyon figyeltem őket, (és magamat) mindig, hátha elejtenek valami megjegyzést.

A mai napig nem tudok olyan bennem vagy bennük lezajlott jelenségről, amitől egyértelmű lenne számomra, hogy van lélekvándorlás.

Szerintem nincs, de nyitott vagyok a jelekre pro és kontra.

Ami szerintem van, az a telepátia, vagy halál utáni élet. Így tudnak élmények belecsusszanni másik, vagy élő személy tudatába/tudatalattijába, ha bizonyos körülmények úgy alakulnak. Eddig erre jutottam....

Kérdés még, hogy a magzati és a születéskori emlékeinket minek értelmezzük, mert ezek nyilvánvalóan felbukkanhatnak a tudatunkban (bizonyos helyzetek, évfordulók, stb. alkalmával).

2012. jún. 24. 00:45
 20/26 anonim ***** válasza:
76%

Csatlakoznék az előttem szóló utolsó gondolatához, vagyis a magzati emlékek kérdésköréhez, amelyek nem biztos, hogy egy előző élet meglétére utalnak.

Nekem például olyan emlékeim vannak, amelyek 6 éves koromig teljesen elevenen éltek bennem, és minden kétséget kizáró volt már akkor számomra, hogy a születésemmel kapcsolatos. Ez nem egy álom volt, hanem egy tiszta és világos tudata a világra érkezésemnek. Pontosan emlékszem rá, amint egy sötét, kellemes helyen vagyok, és már tudom, hogy hamarosan mennem kell, hogy várnak rám, és mintha még egy hang is mondta volna, majd homályos világosságot látok, és utána szünet, majd itt vagyok kb. 3 évesen az oviban és játszok. Innentől ismét tudatos minden, de közte szünet van. Olyan érzés, mintha valami szebb világból ide cseppentem volna. :)

2012. jún. 24. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!