Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki mondana olyan JÓ...

Valaki mondana olyan JÓ szakembert aki hipnózissal előző életeimbe visz vissza, esetleg sorselemzést, karmaelemzést csinál?

Figyelt kérdés

#sors #karma #sorselemzés #reinkarncáió
2012. máj. 29. 01:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%

Ezeket különböző szakik csinálják.

Hipnózist orvos csinál - pszichiáter.

Előző életekbe viszont nem hipnózissal megy az ember. És veszélyes, sokszor fölösleges lelki terheket lehet vele szerezni. Ezért az a kérdés: mi a célod vele? Nem biztos, hogy végig kell hozzá nézned mind a sokszázezer életedet...

Más módszerekkel ki lehet halászni azokat az életeket, amik esetleges mostani problémáidra megoldást jelenthetnek, de az nem "visszavitel" és nem hipnózis.

SVT-vel és TEK-kel lehet így rákérdezni egyes életekre.

Meg látók is csinálnak ilyet, de azt nem tudod ellenőrizni, hogy megbízható-e vagy csak összevissza beszél, meg nem is segít abban, hogy mit kezdj az infóval.

Hallottam még egy reinkarnációs módszert, aminek a neve nem jut eszembe, egy névjegykártyám is van otthon a hölgytől, aki csinálja...

Sorselemzést és karmaelemzést megintcsak mások csinálnak, se nem az orvos, se nem a TEK-es, se nem az SVT-s, se nem a reinkarnációs szaki.

2012. máj. 29. 01:34
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
A hipnózist valóban pszichiáter vagy pszichológus csinál. Nem csak reinkarnációsat, az is egy módszer. Nem arról szól,hogy volt e korábbi életed hanem, hogy el tudd képzelni mintha lett volna és abból az elképzelt nézőpontból ráláss a mostani problémáidra. Sorselemezők, karmaelemzők vagy mik pedig sokan vannak, azt mondanak amit hallani szeretnél vagy amiben hiszel. Ez nem valódi tudás hanem szemfényvesztés, ne költ sájuk egy fillért sem hacsak nem ez a hobbid és szórakozásból teszed. Akkor sem kell komolyan venni őket. Ha többhöz elmész többféle variációt is hallhatsz, abból úgyis azt hiszed el amit Te akarsz:-)))))De a hasonlóságok sem jelentenek semmit, csupán azt, hogy mindegyik megérzi, jól monitorozza mire van szükséged és azt mondja:-) Te pedig fizetsz......
2012. máj. 29. 18:51
 3/12 Aaman válasza:
56%
Hipnózis médium is csinál. Az előző életekbe való visszavitelt úgy nevezik, hogy reinkarnációs hipnózis, ismerek olyat aki csinál, de csak ismerősöknek csinálja ingyen.
2012. máj. 30. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Nincs előző élet, de ha erről szeretnél álmodozni a hipnózis segíthet elképzelni milyen lett volna szerinted ha lett volna:-)))

A sorselemző meg nem jelent semmit, jó üzlet és kész.

Itt néha beírnak reklám célból pár nevet, talán épp önmagukat, keress vissza ha érdekel, de ezek mindegyike kamus:-))

2012. máj. 31. 10:16
 5/12 Kéki Leila válasza:
17%
Karmaelemzéssel foglalkozó hölgyet tudok,itt az emailcíme: sheila1002@freemail.hu, nem tudom mennyiért dolgozik,de nagyon jó,a barátnőm volt nála.
2012. máj. 31. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ő írta ki a kérdést és a válaszban reklámozza magát:-)) Ügyes!

Amúgy ha szórakozni akarsz men el hozzá, de csak ha nem kér egy fillért se:-)))))

2012. jún. 2. 07:44
 7/12 anonim válasza:
Igen van olyan es orvosi diplomaval kell rendelkeznie...aki visszatud menni az elozo eletedbe..ezzel kapcsolatossan olvastam kb 15 evvl ezelott egy konyvet az volt a cime...ELET a halal utan...itt olvastam...nemet angol orvosok hipnozisba ejtettek az embert es visszavittek az elozo eveibe...nem egy egyszeru dolog...es nem egyszeru visszahozni a pacienset... jol gondold meg kihez mesz...mert sokan csak a penzre mennek...es nem kapod azt amit szeretnel...
2012. jún. 3. 05:17
 8/12 anonim ***** válasza:
15%
Jobb lesz,ha nem mászol vissza előző életedbe,valószínüleg csótány voltál !
2012. jún. 3. 07:21
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
én csinálok, de csak egészségügyi probléma esetén, egyébként nem
2012. jún. 3. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Te, azt tudtad, hogy az ember csak egyszer él? ^^
2012. jún. 4. 09:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!