Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valóban nincs túlvilág...

Ha valóban nincs túlvilág vagy reinkarnáció akkor mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
De most komolyan, ha a hallállal vége mindennek és nincs tovább sehogyan akkor minek élünk, mi értelme ennek a pár évtizednek?
2012. márc. 19. 13:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Eliz ezt komolyan írtad vagy csak pillanatnyi hangulatod?

Nem érzed az értelmét? Akkor adj neki értelmet! Bár bevallhatom én is átéltem ilyen időszakot nem is egyszer úgy éreztem itt kell hagynom mindent, mert belefáradtam nem találtam értelmét a további harcnak se az életnek.

aztán félre söpörtem minden ilyen gondolatot, és valami újba kezdtem, vagy beültem a kocsiba és eltűztem tájat városokat nézni. Abban az időben elkezdtem festeni olajképeket először csendéletet majd tájat majd portrékat. Mit agyisten, beneveztem egy kiállításra és díjat nyertem aztán művésztáborba mentem ingyen és nagyon sok képet eladtam itthon majd németben és még a világ másik felébe is.

az elmúlt években szintén váratlanul értek a pofonok, 9 éve itt felejtették a két kis unokám. Aztán újra és újra csalódnom kellett a saját gyerekembe és párjába hogy még segíteni se akartak a gyerekek nevelésébe semmiképpen se anyagilag se hogy.Nagyon fájt ez a csalódás és mind az amit a gyerekeken láttam. Aztán összeszedtem magam és ismét szülő lettem beosztva azt a kis nyugdíjamat, átépítve a házat hogy gyerekeknek is legyen szoba és felépítettem öregségemre egy teljen váratlan életet mert nem igy képzeltem el valamikor-- utazni akartam,sok tájképet festeni, fürdőbe járni és csak látogatóba mami lenni.

Közben az egyik felnőtt a mellkasáig érek a kisebbik kiskamasz- vagy én tanítom őket vagy ők tanítanak a mostani dolgokra- hogy itt ülök és pötyögtetek, hogy blogot írtam kettőt és most hogy mindkettőt befejeztem a jövőben itt is ritkán leszek, mert festeni fogok ismét, hátha lesz abból is egy kis pénz és az unokáimnak is emlékek a falra.

Szóval Kérdező és Eliz valahogy így kell értelmet adni az életnek még akkor is, ha olykor ránk szakad az ég.

Keressétek meg-- A létezés fantasztikuma blog.hu

Ebben sok választ kaphattok a

A másik kérdező, az élet igaz egyszeri és megismételhetetlen, de a létezésed az túl él mindent, mert a lelked egyszer ha rendes emberként élsz halhatatlanná válik és az Isten energiával eggyé-- aminek köszönhetően ha itt nem is de valahol újra megteremted önmagad és életet fogsz teremteni

2012. okt. 23. 01:11
 22/22 Makkai Viktor válasza:

Nos, Kedves Mindenki!

Én azt szeretném hozzáfűzni, hogy létezik reinkarnáció is meg túlvilági élet is. Halálod után ideális esetben bekerülsz a mennyországba, de utána bármikor leszülethetsz, azaz újra megszülethetsz egy másik élőlény testében. A túlvilági élet az tulajdonképpen két földi élet közötti átmenet. Tehát én hiszek a túlvilágban is meg az újra születésben is.

2018. jún. 14. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!