Előző éltből "örökölt" képességek?
Sziasztok!
Nem igazán érdekel a lehurrogó szkeptikusok válasza..
Szerintetek lehetséges, hogy előző életedből örököltél tulajdonságokat?
Például: én ált. minden nyelvből segg vagyok..rengetek munkával lett meg az angol és a német középfokú.
Viszont, a spanyol az rettenetesen gyorsan sikerült.. Később rászántam magam kimentem spanyolországba kb 3hónapra..Azonnal ráéreztem a nyelv pörgősségére, és a a nemzeti táncok is szinte a lábamba voltak..teljesen otthon éreztem magam, de még sosem jártam előtte itt
Szerintetek csak bemesélem magamnak és csak elfogult vagyok, vagy lehet több lehet ennél?
Felhívom a figyelmed, hogy a szkeptikus nem egyenlő az elutasítóval. A szkeptikust meg lehet győzni mindkét oldal felé, csak bizonyíték kell.
Továbbá ha a kérdésed arra vonatkozik,hogy létezik-e ez a dolog, és nem kívánod azok válaszát, akik szerint nem, akkor csak igeneket kapnál, így a kérdésed is céltalanná válna.
És most szkeptikus létemhez híven:
Lehet, amennyiben létezik előző élet,-és nyilván még nem sok mindent tudunk az ilyesféle dolgokról- , talán előfordulhat, hiszen az emlékeinket is fel tudjuk idézni.
De magyarázható egyéni hajlammal is, én pl. jó vagyok matekból, nyelvekből, de a gazdasági tárgyak szöveges részét képtelen vagyok így tanulni.
Vagy jó vagyok C nyelvből, de a Haskellel kicsit izzadok.
Igazad van félre fogalmaztam:D viszont úgy értettem, hogy a te ************--vagy stb válaszok ne jöjjenek..szívesen meghallgatom azokat is akik nem értenek egyet ,de a bunkó emberekre nem vagyok kíváncsi..
Utolsó..mégis honnan szedted , hogy be van bizonyítva ,hogy lehetetlen? A legnagyobb tudósok is kételkednek benne, viszont érdekelnének az okaid:D
Nem édesem mivel nem volt előző életed! Viszont éltek az őseid és ahogy a mondás tartja hetedíziglen visszamenőleg örököljük a alaptermészetünket,tehetségeinket a két lélek kezdeményünkön, amely átszövi, átszínezi és összetartja a DNS kódjait szüleinktől.
Magam részéről bár könnyen tanultam angolt, mert muszáj volt--de amikor hazaértem és leszálltam a repülőről szinte törlődött-- utálom, idegesít-- valamit átörökítettek az őseimtől.
De hasonló emléket örökítettek át a szüleim a tér-iszonyt, amit valamelyik ősöm testileg elszenvedhetett elveszítve a két lábát térdtől. De csak testileg van bennem ez emlék tudatilag nem.
19. f. A két csodálatos lelkünk.
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
betettem két fejezetet a két blogomból. Bár én nem vagyok szkeptikus --viszont ha belenézel akkor rájöhetsz miért írom azt hogy nem igaz a reinkarnáció.
A szkeptikusok egyébként csak okoskodók társasága minden ellen szkeptikusok számukra csak az igaz amit megrághatnak, megmérhetnek és utólag megvizsgálhatják a maguk kloákájuk eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!