Előző éltből "örökölt" képességek?
Sziasztok!
Nem igazán érdekel a lehurrogó szkeptikusok válasza..
Szerintetek lehetséges, hogy előző életedből örököltél tulajdonságokat?
Például: én ált. minden nyelvből segg vagyok..rengetek munkával lett meg az angol és a német középfokú.
Viszont, a spanyol az rettenetesen gyorsan sikerült.. Később rászántam magam kimentem spanyolországba kb 3hónapra..Azonnal ráéreztem a nyelv pörgősségére, és a a nemzeti táncok is szinte a lábamba voltak..teljesen otthon éreztem magam, de még sosem jártam előtte itt
Szerintetek csak bemesélem magamnak és csak elfogult vagyok, vagy lehet több lehet ennél?
Előttem beírónak is igaza van. Minél több nyelvet tanul valaki annál gyorsabban boldogul vele, valahol minden eu nyelvben vannak hasonlóságok és vannak abnormális logikátlanságok.
Az is elképzelhető, hogy Te viszont erősebb vagy a logikában és ezért utasítja el az ilyen nyelveket.
A német az angollal szemben sokkal rendezettebb, reformáltabb nyelv még is abnormalitása az, hogy az állítmány csak a mondat végén lehet, vagy is az egész mondatot ismerned kell ahhoz, hogy tudjad eszik vagy isszák- vagy nemekre ossza himn. nön. semlegesn.
A magyar ezzel szemben a legnehezebb, legszínesebb és leglogikusabban megszerkesztett nyelv, az állítmány követi a cselekvő személyét.Elképzelhető, hogy főleg magyar és spanyol őseid voltak--vagy a spanyol dallamosabb és jobban hat a jobboldali ábrándozó, zenei agyféltekédre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!