Ha a mamám boszorkány, akkor hány generációt ugrik a képessége? Anya1, én2, dédunoka3. Létezik, hogy a lányom örökölt? Mert ma (ne röhögjetek) megérezte az apja közelségét. Tudta, hogy előbb jön haza. Még csak 2 éves lesz. Örökölt vajon? Mama tényleg boszorkány, számtalan cáfolhatatlan bizonyíték van rá.
generáciorol generáciora.te is örökölheted csak nemtudod használni.lehet örökölt de ha még csak 2éves akkor lehet csak meghallot valamit. azt azér de kitudja.
2011. aug. 24. 18:30
2/27 Démiennek szolics válasza:
Szerintem az ilyen nem nagyon öröklődik, vagy ha igen, akkor benned ugyanúgy meg vannak, mint a lányodban, vagy anyukádban. Ha ez volt az első fura dolog, amit a lányodnál észre vettél, akkor inkább még várj, és ha több ilyen is lesz, akkor kezdhetsz gyanakodni, esetleg nagymamáddal beszélni erről.
2011. aug. 24. 18:32
3/27 anonim válasza:
Nem öröklődnek a "boszorkányos" képességek, mivel ezek lelki eredetüek. Esetleg olyan lehet, hogy pl az anya képes valamire, és a gyereke ezt napmint nap látja, tapasztalja, ezért természetesnek fogja fel, így ő is képes lesz arra amire az anyja.
Régen volt a Fókuszban(?) egy fickó, aki bármilyen tárgyat képes magára "ragasztani", pusztán a gondolat erejével, késöbb kiderült, hogy a lánya is képes erre. Szerintem itt is erről lehet szó, hogy a gyermeke természetesnek fogta fel ezért ő is meg tudja csinálni ezt.
2011. aug. 24. 18:34
4/27 A kérdező kommentje:
Nekem és anyának "csak" jók a megérzéseink és azok se mindig. A gyerekkel nem tudom mi a helyzet, de mama nagyon durva dolgokat csinál. Álmodik, megérez ilyesmi. A legutóbb akkor akasztott ki, mikor veszekedtünk a párommal (elég nagy vita volt), és másnap felhívott, hogy veszekedtünk-e. Azt hittem elájulok. De tényleg olyan sok ilyen dolga van.
2011. aug. 24. 18:41
5/27 anonim válasza:
"Régen volt a Fókuszban(?) egy fickó, aki bármilyen tárgyat képes magára "ragasztani", pusztán a gondolat erejével, késöbb kiderült, hogy a lánya is képes erre."
Ezt rengetegen meg tudják csinálni, tekintve, hogy ez egy alapvető bűvésztrükk. Az meg nem csoda, hogy a Fókusz minden ilyet bekajál, nem szokásuk ellenőrizni a hírek hitelességét.
2011. aug. 24. 18:52
6/27 anonim válasza:
18:52 Kicsit talán több egy egyszerű bűvésztrükknél. :)
Persze a Fókuszos lehet kamu, de ez egy létező jelenség.
2011. aug. 24. 19:08
7/27 anonim válasza:
úgy tartják, egy generációt mindig átugrik.
2011. aug. 24. 19:21
8/27 anonim válasza:
19:08
El is kellett volna olvasdnod amit linkeltél szerintem. A wikipedia bejegyzést legalább. Ahol leírják, hogy nincs ebben semmi mágikus, vagy megmagyarázhatatlan, egy genetikai rendellenesség miatt amely azt okozza, hogy hihetetlen nagy a súrlódás a bőre felszínén. Mágnesességhez, vagy misztikus varázserőhöz semmi köze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!