Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit csinálnál, ha az alábbi...

Mit csinálnál, ha az alábbi képességek közül valamelyikkel rendelkeznél?

Figyelt kérdés

mindegyikre külön külön add meg kérlek a tevékenységet, hogy mit tennél, ha "X" képességed lenne.

telekinézis(elmével irányítani a tárgyakat)

telepátia(gondolatban beszélgetés, gondolat meghallása)

anyagon tovamozgás(falátmászás)

teleportáció

repülés

elementáris erők kontrollja(levegő, tűz, víz, föld)

2010. júl. 26. 12:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

1. könnyebb lenne összepakolni :)

2. állásinterjún jól jönne...

3. előadáson, ajtónyikorgás nélkül csak simán lecsusszannék egy emeletet

4. spórolnék a mávon

5. spórolnék a repülőjegyen

6. az utolsót nem tudom, biztos valami izgit.:)

2010. júl. 26. 12:58
 2/24 anonim ***** válasza:
52%

Telekinézis:

a., ha nagyon nagy erőm lenne: A világ ura akarnék lenni, tankokkal labdáznák és elpusztítanám európát fél nap alatt.

b., ha kicsi erőm lenne: Trükközgetnék, pénzt keresnék vele, hogy mekkora jó vagyok már, hogy tudok reptetni egy kis origami csirkét.

Telepátia:

Ha ismerném a velem szembe lévő gondolatait: ismét csak kihasználnám őket, hamar a csúcsra jutnék, mivel mindig tudnám hogyan is kell lépnem az élet társasjátékában.

Ha gondolatokat tudnék közölni másokkal: eldobnám a telefonom, súgnék a vizsgákon, udvarolnék sok szép lánynak telepatikusan és feltehetőleg minden idős bácsinak valami faviccet mesélnék :D

Teleportáció: Elsőnek elmennék a marsra megnézni milyen onnan a kilátás. Későbbiekben viszont soha többet nem vennék buszjegyet.

Repülés: Ismét csak a buszjegy esete áll fent.

Elemtális erők: Véleményem szerint ez a legjobb. Konkrétan mindenki a markomban lenne. Azt csinálnék amit akarnék, nem állíthatna meg senki. Teljes pusztulást hoznék a világra.

Természetesen az is lehet ha velem született adottság volna, akkor máshogy gondolkodnék. A képességeimet folyamatosan edzeném, hogy én legyek a legjobb és a leghatalmasabb (bár ez most is így van de lekorlátozódik a fizikai erőmre illetve a tudásomra). De ahogyan ismerem magam rövid tombolás után hagynám a fenébe az egészet és csupán a saját kényelmemre fordítanám a képességeimet. Remélem megtiszteled az őszinteségemet annyival, hogy nem pontozod a válaszomat (legalábbis le nem :D).

2010. júl. 26. 13:01
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Örülnék mint az állat
2010. júl. 26. 13:31
 4/24 anonim ***** válasza:

1. ilyen nem kellene

2. ezt bárkivel, akivel beszélgetnék, vagy csak úgy kiülnék a placcra és figyelném az embereket, hogy mire gondolnak. Szemét egy képesség :D nem feltétlenül küzdenék meg érte

3. ez se kéne

4. óóóóóóóó nekem csak ez kellene lehunyom a szemem és már nem kell 30 km-t utaznom a legalsó lépcsőn a tömött 7-es buszon. EZ KELLE NEKEM IGEN-IGEN!!!

5. Magasság iszonyom van ez se kell!

6. Ez sem kéne!!!

Szóval a teleportációval én kiegyeznék :))))

2010. júl. 26. 13:48
 5/24 anonim ***** válasza:
Úgy összességében élvezkednék egy kicsit, majd megunnám.
2010. júl. 26. 13:52
 6/24 anonim ***** válasza:

1. elhíznék ( mert akkor mindent fekve az ágyból irányítanék :))

2. ez nem kellene

3. elhíznék ( mert a WC-re is a falon keresztül mennék és az sokkal rövidebb lenne, mint az ajtókon át közlekedni)

4. még jobban elhíznék

5. ha tudnék teleportálni, akkor nem akarnék külön repülni

6. ez nem kellene

2010. júl. 26. 15:18
 7/24 anonim ***** válasza:
Beperelném a Marvel Comicsot a ki nem fizetett jogdíjakért.
2010. júl. 26. 15:19
 8/24 anonim ***** válasza:

telekinézis: Sok mindenre nem mennék vele, max. gyorsabban pakolnék

telepátia: Na ezt megtartanám, dolgozataim, feleléseim mind ötösek lennének, megtudnám ki hazudik.... (jah és hetedik érzék rajongó vagyok xd)

teleportáció : Nagy álmom megvalósulni, körbe tudnám utazni a világot, meg meg tudnám viccelni az embereket.

anyagon tovamozgás: Őőősok helyre be tudnék surranni, de semmi extra.

repülés : Detto

elementáris erők kontrollja: Nem is tudom, vagyis igen de nem bírom megfogalmazni. Könnyebb lenne az életem az 100, de konkrét dolgokat nem tudok írni

2010. júl. 26. 16:48
 9/24 anonim ***** válasza:

1. nem tudnának az emberek rám támadni (elém mozgatom a fát)

2. Wokie Toky (akárhol tudnák beszélni akárkivel)

3. betudnák menni akárhova(még a széfbe is lopni)

4. ott lennék ahol akarnák

5. leugranák és felrepülnél a felhő karcolórol(ra)

6. senki se tudna a közelembe jönni ha akarom

2010. júl. 26. 18:06
 10/24 anonim válasza:

Telekinézis: nem lennék biztos benne, hogy megtartanám, ha lehetne válogatni, egy géppisztoly véletlenül eltalál, akkor hiába hozok magam elé egy fát, ha épp egy mm-rel megy arréb a golyótól. Túl nagy biztonságot nyújtana.

Viszont ha lenne mellé teleport, akkor jó lenne.

Telepátia: Legyőzhetetlen lennék, ugyanis senki nem lenne képes megölni. Hallanám, merre akar támadni, hova akar ütni, merről akar támadni. Ezzel a képességgel nem lehetne könnyen megölni, viszont éjszakánként nem aludnék könnyen. Talán meg lehetne szokni, ha ki lehet kapcsolni.

Anyagon tovamozgás: sz@r lenne, mert nem tudnék megütni egy embert se, minden kiesne a kezemből, ha meg lehetne irányítani, akkor csak annyira lenne jö, hogy el tudnék menni rabolni a széfbe. Csak a lóvét nem tudnám kihozni, mert a pénz az nem tud "tovamozogni".

Teleportáció: Szívesebben használnám a repülést, de ezt a képességet sem dobnám el. Ha meg kellene küzdenem valakivel, akkor ezt is szívesen használnám.

Repülés: Megint csak egy harc közbenlenne használható, amennyiben nem körbe akarom utazni a Földet. Viszont ez a képesség korlátoz, mert csak repülők/helikopterek ellen tudnék harcolni.

Elementáris erők kontrollja: ez lenne a legjobb. Én mindenképp megtartanám, legszívesebben a tüzet uralnám. Ha pedig kombinálom ezt egy kis repüléssel és teleporttal, akkor nagyon ütős lenne.

De ha válogathatnék, hogy milyen erőim lehetnének, akkor:

Telekinézis

Teleport

Telepátia

A tűz kontrollja

Ezekkel a képességekkel a legjobb katona lehetnék, egy háborút is könnyű lenne megnyerni, USA-t vissza lehetne küldeni Észak-Amerikába Irakból, és a palesztin-izraeli háborúkat is be lehetne fejezni.

2010. júl. 26. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!