Mit csinálnál, ha az alábbi képességek közül valamelyikkel rendelkeznél?
mindegyikre külön külön add meg kérlek a tevékenységet, hogy mit tennél, ha "X" képességed lenne.
telekinézis(elmével irányítani a tárgyakat)
telepátia(gondolatban beszélgetés, gondolat meghallása)
anyagon tovamozgás(falátmászás)
teleportáció
repülés
elementáris erők kontrollja(levegő, tűz, víz, föld)
Nekem elég lenne az elmentális erők irányítása...leigáznáma földet és örök békét hoznék rá:D
De ez a legsokoldaúbb, hisz ha uralom a szelet már repülni is tudok..:)
úgy értettem a képességeket, hogy irányítani képesek vagytok. :)
várom további válaszokat.
Először is jó nagy vagyont halmoznék fel magamnak, végülis ezt bármelyikkel el tudnám érni, hosszabb-rövidebb idő alatt. Ebből a pénzből segítenék másoknak, stb.
Na és most jöjjön, mit tennék a képességeimmel. Valószínűleg csak azoknak beszélnék róluk, akikben igazán megbízok, hogy ne tudjanak mások kihasználni. De egyébként ott segítenék, ahol tudok. :)
telekinézis(elmével irányítani a tárgyakat)
Piti kis ügyeket intéznék el vele, valamint bűvészmutatványokkal kápráztatnék el másokat, persze csak aprókkal, hogy ne legyek gyanús.
telepátia(gondolatban beszélgetés, gondolat meghallása)
Izgi lenne egy ideig, megtudhatnám, mit gondolnak rólam mások, és jól jönne a puskázáshoz is a gondolatátvitellel történő beszélgetés. :P
anyagon tovamozgás(falátmászás)
Hát öö... Tehát ha lelőnének egy fegyverrel, az átmenne rajtam? Amúgy nem csinálnék vele semmit, max ha késében vagyok, így rohannék ki a házból. Nem tudom, nekem az ajtók is tökéletsen megfelelnek egyébként. :D
teleportáció
Bejárnám a világ minden pontját, extrém helyekre eljutnék egy pillanat alatt. A legjobb barátnőmmel együtt így járnák suliba és haza, meg máshova is. :DD Király lenne.
repülés
Ó mamám! Kell kell kell! Mindig is repülni akartam, és "segédeszközökkel" már repültem is, de csak úgy szabadon... Elvinném repülni a barátaimat, és élvezném. (Ja, ezzel talán nem tudnék pénzt összeszedni, de akkor is kell.)
elementáris erők kontrollja(levegő, tűz, víz, föld)
Hát igen. Régóta álmodozok erről, rendesen megmozgatja a fantáziám. Szinte bármire képes lennék, és ez ijesztő és varázslatos egyben. Amint megkapnám, az első dolgom az lenne, hogy virágokat növesztenék mindenfelé. Termesztenék mindenféle finom gyümölcsöt is, amikkel jól teletömöm a barátaimat, hogy egészségesek legyenek, és sokáig éljenek. :P
Amúgy tutira szórakoznék is a világgal ezen képességek birtokában. Vicces lenne így híradót nézni... :)
hát először is , ha bármielyikkel rendelkeznék , fellépnék egy tehetség kutató showban :D
biztos lehetne pénzt csinálni belőle.
telekinézis: frászt hoznám vele a haverjaimra és családomra xd :D
telepátia, gondolat olvasás : segítségével végre bacsajoznék :)
anyagon tovább mozgás, falonátjárás: Bankrablás , bank autómaták kirablása , egyéb betörések és lopások :D
Teleportáció: bejárnám az egész világot , kb úgy élnék , mint a srác a hipervándorban :D
repülés: előszőr néhány kör a ház felett , majd néhány kör a város felett , :D az nagyon bejönne , csak figyelni kell a landolásnál XD :D
Elementális erők kontrolja : megálítanám az áradásokat , ha képes lennék rá, de könnyítene az életemen , az biztos .
I.) gyorsabb lenne a pakolás, így a kedvem is nagyobb volna a pakoláshoz
II.) bárhol használnám
III.) szintén bárhol használnám, főleg, mikor a városban szaladgálok
IV.) spórolnék az utazáson
V.) oda utazhatnék, ahová csak akarok
VI.) elintézném, hogy pl. a nagy tűzeket a nagy vízözön eloltsa, szóval jóra használnám
rteleportot..az a legjobb :D nemkellene utazgatni ^^
És elmehetnék Kisvárdára Őhozzá :$
1. jól szórakoznék, amíg várok a buszra vagy a vonatra (sajnos unalmas előadásokra már nem járok, pedig ott is milyen jól szórakoztam volna)
2. tudnám, valóban mit gondolnak a rajzomról
3. Hát ezt nem tudom, ellenben szívesen válnék néha láthatatlanná
4. viszlát MÁV!
5. nagyon szeretnék repülni, de nem úgy, mint egy madár, hanem, mint Pán Péter
6. a vizet választom. Bármire jól jöhet még. Legfőképp, lehet, hogy úgy ki merném próbálni a kajakot is, nem csak a túrakenut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!