Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti éreztetek már így?

Ti éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Néha ugy érzem hogy a világ nem valódi, hogy én nem ebben testben vagyok , sőt néha rácsodálkozok este ébredés után hogy van kezem. Mintha nem is ebben a testben élnék. Olyan furcsa érzés. Veletek nem szokott ilyen lenni?
2012. febr. 26. 08:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Lehet a viselkedés primitív az embereknél. De mondj egy olyan állatot amelyik tudsz felhőkarcolót épitteni vagy olyat aki fejlett technikai gépeket készítt ?:)
2012. márc. 1. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha a sárga gumimacit választod, visszamész aludni és azt álmodod, hogy egy tinilány vagy aki Brad Pritt-tel zuhanyozik. Mikor felkelsz, kanosabban ébredsz, mint valaha voltál.

Ha a zöld gumimacit választod megvilágosodhatsz. Tudni fogod mit tudsz abból, amit eddig tudtál, és tudni fogod azt is, hogy mit tudtál eddig abból, amit nem tudsz.

2012. márc. 1. 16:03
 13/20 man79 ***** válasza:

Technika?

Az nincs nekik!

Viszont az állatok nem tesznek maguk körül mindent pont a technikára hívatkozva!

Nézzetek meg egy Őserdei hangyacsaládot, több millióan vannak, és mégis együtt vannak miért mert tudják úgy tudnak túlélni csomó mindent!

Nézzétek meg a méheket rajban vannak, és lehet többet dolgoznak mint az ember!

Annyira büszkék vagyunk saját fajunkra, mégis a legprimitívebbek mi vagyunk!

Miből vannak a háborúk kettő vezető, rossz szó használatából, és nem egyezzenek az elméleteik, akkor gyerünk legyen háború!

A katonák is ártatlanok, ha bele gondoltok!

A parancsot végzik, de ki miatt az ő vezetőjük, és a másik vezető miatt!

És azok a vezetők hol vannak mikor kitör a háború?

Meg mondom bújtatják őket, akkor ki a primitív? Be szól a másiknak majd meg látjuk, azt ő fosik valahol egy bunkerban!

Ha az állatok primitívek lennének akkor már rég kijöttek volna az erdőből és szarrá szedtek volna minket!

Miért is jönnének ki onnan? Én sem mennék ki az otthonomból harcolni, mert úgy érzem el jött az ideje! :)

2012. márc. 2. 06:11
 14/20 nyugatnepeblogterhu válasza:
nos elvileg az ember képes lenne fénnyel és folyadékkal fenntartani életfunkcióit... hmm, érdekes, de van aki meg is teszi
2012. márc. 2. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Menj pszichológushoz ha testkép vagy testérzet zavarod van, az sem lehet baj ha orvoshoz fordulsz.Lehet, hogy neurológiai probléma.

Más: aki az állatok intelligenciáját az emberé fölé helyezi nincs tisztában azzal, hogy mit jelent az intelligencia.Ettől még persze az ember kegyetlen és önző, sőt nem annyira ösztönlény, inkább tudatos, de ez nem jelenti, hogy az intelligenciája gyengébb mint a hangyáké:-)))))

2012. márc. 2. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam miután seggbekúrt a lovam
2012. márc. 5. 17:51
 17/20 csigarena válasza:
a testen kívüli érzés (delirium) bárkinél előfordulhat,ebben nincs semmi különös,csak előfordulásának gyakoriságával lehetnek gondok.
2012. márc. 6. 12:22
 18/20 anonim válasza:
Első válaszoló tudja jól én szerintem is!
2012. márc. 6. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:

10.-nek Ember ne egyél semmit, ne nyúlj növényhez, ha magot, virágot,szárat stb.-t eszel, bármi növényi eredetűt, azzal megölöd az adott növényt! Őszintén.. ha állatokkal ez az ábra akkor a növények mért lennének különbek?

No, ehhez mit szólsz!

2012. márc. 7. 16:57
 20/20 medvediszno válasza:
állj le a kábítószerrelxd
2012. márc. 10. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!