Miért mondják, hogy nincsenek véletlenek?
Akik szeretik ezt a témát és tanultak, azoktól kérek normális válaszokat. és példákat is.
Ha történik valami veled akkor az nem véletlen, és minden okkal történik, honnan lehet ezt tudni?
Kedves előző válaszoló!
Úgy gondolom, sok mindenek oka van. Ha jó vagy rossz dolog történik az emberrel. Pl. ha balesetet szenved valaki lehet hogy üzenet értékű. Pl. Engem már elütött egy autó és sajnos nem úsztam meg, de az illetőt nem jelentettem fel, biztos voltam abban, hogy Én is hibás vagyok de tudtam hogy neki meg oda kellett volna figyelni, so so rendesen beolvastam neki. De a hibámat Én is elismertem, aztán másnap két bokszkesztyűvel mentem dolgozni és közös megegyezéssel elváltam a főnökömtől. Magyarán akkor Én voltam a legjobban elkeseredve. Gondolkodóba estem, mert Én is hibáztam. De nem a legjobban.Mégse ismertem meg az igazit az ambulancián:) Üzenet értékű volt.pont.Az a baj hogy az apró üzenetekből nem vesszük észre és megtörténik a dolog.
Ebben mi az okszerűség????
"Mit tennétek? Rámszállt két pszichopata, (tavaly nyár óta) bennem látják az "ősellenséget", az ellenem folytatott harcukban az önmegvalósításukat.
Több mint kényelmetlen a helyzet, a rendőrség tehetlen vagy tehetségtelen. Törvényes megoldást szeretnék (elsősorban). A másik alternatíva lehetőségéből már van egy ügyem folyamatban. Szeretném "kézben tartani" az eseményeket, de elég kevés most az esély. Ne írígykedjetek. Nem látom a végét. Három kiskorú gyermekem van."
Végig olvastam az írásokat,bocs, hogy én is hozzászolok.
A véletlen jelentése: előre meg nem határozható történés.
Ha nem találsz magyarázatot az eseményre akkor hiszed, hogy véletlen az ami történt. Én azt hiszem, hogy nincsenek véletlenek, és amióta olvastam a Gy. A. Miért? cimű könyvet, még inkább megvagyok erről gyözödve.(Google-ben nézzetek utána, hogy hol lehet kapni. Minden miértre válászt kaptok. Ajánlom mindenkinek!)
Ezért nincsenek véletlenek
Az ok-okozati összefüggés olyan befolyás, amellyel egy esemény, folyamat, állapot vagy tárgy hozzájárul egy másik esemény, folyamat, állapot vagy tárgy létrejöttéhez, ahol az ok részben felelős az okozatért, a hatás pedig részben az októl függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!