Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez vajon véletlen lehet? Vagy...

Böiler kérdése:

Ez vajon véletlen lehet? Vagy nincsenek véletlenek?

Figyelt kérdés

Jó reggelt.

Elkezdtem hallgatni a Fegyelmező Részlegtől az 5 pont c. nótát. Ez eddig nem újdonság, furcsaság, de ami most történt...

http://www.youtube.com/watch?v=kg4Wpu8IozE

Nos, 0:08-nál arra az ütemre anyu elkezdte ütni a húst. Tudjátok azzal a célszerszámmal, aminek nem jut eszembe a neve.

És kétlem, hogy azért csinálta volna, mert hangos a zene, vagy mert ismerné a számot. Nem merek kimenni, mit csináljak? És ha nem is anyu van kint, hanem egy ReptorDILDO?

Köszi a segítséget!

2011. jan. 2. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

> Tudjátok azzal a célszerszámmal, aminek nem jut eszembe a neve.

Klopfoló?

> Nem merek kimenni, mit csináljak?

Jesszusom, ezt ugye nem gondolod komolyan? :D

2011. jan. 2. 12:45
 2/13 spyke93 ***** válasza:

Nem tudom hogy mit szívsz de kérek én is :D

Amugy ez vallás/beálitotság kérdése néha vannak ilyen furcsaságok amiken elmereng az ember de konkrét válasz erre nagyo nincs

2011. jan. 2. 12:47
 3/13 A kérdező kommentje:

Az, klopfoló!

De, komolyan gondolom. Most olyan érzés kerített hatalmában, mint mikor kicsi voltam, és vendégek jöttek, de nem mertem kimenni WC-re... És... Najó, hagyjuk.

2011. jan. 2. 12:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ez így tényleg megtörtént, és valóban meglepődtem.
2011. jan. 2. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed, hogy nem mész ki, sőt, még az ebédből sem kellene enned, ki tudja, mit fog elédrakni az a bizonyos ReptorDILDO!!!! Nagyon vigyázz!!!
2011. jan. 2. 12:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó, de most ezt nem kéne elviccelni!
2011. jan. 2. 12:53
 7/13 anonim válasza:
nálam 0.08-nál a kistesóm zörgött a teherautójával
2011. jan. 2. 12:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy ez valami globális összeesküvés? Vagy valóban közelednek a raptoizék? És Donáték is közéjük tartoznak! Ez nem lehet!
2011. jan. 2. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
anyukád jó gyorsan klopfolja a húst..:D
2011. jan. 2. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem a papagáj kopogtatott a csőrével, és a filmben is éppen kopogtattak (ajtót), pedig a madár nem hallhatja szerintem, fülhallgatóm van
2011. jan. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!