Ha nincsenek véletlenek, akkor miért találkoztunk?
számomra Ő az igazi.ezt tudom.érzem.!
neki hosszú kapcsolata van,amit nyilván nemfog ezért feladni,mert nagyon-nagyon távol él tőlem.
szóval köztünk minden teljesen stimmelne,egymás gondolatait is kitaláljuk csak rosszkor ismertük meg egymást?!
de akkor mi volt az oka annak hogy megismertük egymást?
Vannak véletlenek,vagy a sors,vagy a fene tudja,hogy mi....
A saját páldámból kiindulva,bár már 7 éve történt,de mintha tegnap lett volna...
A történetem 2004ben kezdődött amikor munkahelyet változtattam,álmodni sem mertem,hogy ott fogom megismerni életem férfiját:)
Nos nem is épp a melóhelyen ismerkedtünk,de a főnököméknek igen sok szerepük volt az egészben!:)
Meghívták vacsorára a pasit én pedig tisztára zavarba voltam,két szót sem tudtam kinyögni,hozzátenném a kaput is bezárták,csak,hogy az üzlethelységen keresztül jöjjön át a párom,hogy lássuk egymást:-)
Szóval,hogy vannak-e véletlenek...nem tudom....
igen,én úgy gondolom hogy mindennek van oka! csak nem értem hogy ebbe mi a jó mert én nem tudok ésszerűen cselekedni és már túl mélyen benne vagyok ebben a dologban..és nem lehet véletlen hogy pont őt ismertem meg
ezért is gondolom hogy nincsenek véletlenek:D
Nem fog tetszeni a válasz, de lehet, hogy azért lépett be az életedbe, hogy felismerd: mennyire függsz a vágyaidtól. Előtted lebeg a képe, mint egy csillag, de olyan távol van, hogy az élet is kevés lenne elérni. Vagy lehet, hogy megközelíthető egy bizonyos pontig, amíg a fénye éltető erőként sugárzik; de azon belül ez már maga körül mindent elemésztő magfúzió - tudnak valamit a csillagok.
Analógiát félretéve, talán arra akarja fölnyitni a szemed ez a szituáció, hogy egy barátság erejéig kerülj hozzá közel, vagy mondj le róla.
Az iránta érzett szereteted jele, hogy az ő érdekeit nézed. A vágyakozásod jele, ha birtokolni akarod. Ez utóbbiból ő hiányzik. Ne érts félre, nem bírállak, elvégre nem tudom, hogy így van-e, másfelől ez egy teljesen emberi tulajdonság, amin felülkerekedni legalább olyan komoly feladat, mint leszokni a dohányzásról. Mégis sok szenvedéstől kímél meg.
Persze lehet, hogy nem erről van szó, nem célom, hogy riogassalak, csak nekem ezt sugallja a helyzet. Ha nem így érzed, akkor tekintsd ezt tárgytalannak.
Speciel a "nem léteznek véletlenek" elvet sem érzem megalapozottnak - miért ne lehetnének? Csak nem biztos, hogy minden véletlennek tűnő jelenség véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!