Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A reinkarnáció mit mond erről?

A reinkarnáció mit mond erről?

Figyelt kérdés

A reinkarnáció szerint több multbeli életünk volt. Ezekben az életekben megnyilvánult tetteink alakítják, a karmikus sorsunkat. Azért kapunk olyan életet, amilyent, hogy kihavítsuk az előző hibáinkat.

A kérdés lényege: Mi van azzal, aki teljesen új lélekkel születik, és nem volt előző élete? Vagy ha nincs ma ilyen, akkor meddig jöhettek létre új lelkek?

2011. dec. 30. 09:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kedves Digo!

Szerintem sem létezik, nem csak a válaszadó szerint nem létezik. Egyszerűen bizonyított, hogy ez csak egy vágyálom nem több. A pszichoterápiás eszközt íróval egyetértek, arra kiváló.

Nincs bizonyítva, hogy létezne előző élet, de az bizonyított, hogy nem létezik. :-))))

2012. jan. 1. 11:32
 22/27 Antimod ***** válasza:

"de az bizonyított, hogy nem létezik."

Mivel és mikor bizonyították?

2012. jan. 1. 11:51
 23/27 anonim ***** válasza:

Hogy bizonyítottak egy olyan dolgot aminek a létezésére több közvetett bizonyíték is van, a nem létezésére pedig semmi? Légyszi oszd már meg velünk is az általad említett "bizonyítékokat"!

Mi az a dolog ami kizárja a reinkarnáció létét?

Elég buta dolog azt gondolni, hogy a mai ember 100%-ban ismeri a körülötte lévő világot, annak minden folyamatával.

2012. jan. 1. 15:41
 24/27 anonim ***** válasza:

# 20/23 Időpont ma 11:29 hogy lehet, hogy gyermekkorban emlékeznek bizonyos helyekre, személyekre bármire?

A DNS nem csak masszában lévő szabályokat tartalmaz, hogy milyen legyen egy újszülött, de benne van az ősöknek emlék lenyomata és gondolatok, képi adatok, emlékek igy alakulhat ki különleges képesség vagy épp félelem, de sajnos betegségek is.

A kicsi gyermekkorban a lélek leheletnyi olyan finom energia szál, mint valami pókhálónál is finomabb elektromos száll olyan érzés megérinteni, hogy szinte féltem hogy elszáll, lehelet finomsága miatt.

Ezeken a szálakon rengeteg gondolati emlék van nem véletlenül egy kicsi gyermek sokkal gyorsabban tanul mint a nagyobb korban. Hihetetlenül gyors a lélek e miatt. aztán a másik lélek energia rengeteg képi emléket tartalmaz és hoz felszínre az őssejtek révén alkotott agyi neuronokról--- De ezek az őseinkké szüleinkké dédi szülőkké és hetedíziglen visszamenőleg örökölhetünk-

Ebből adódik az hogy azt kérdezi a világ legnagyobb tolvaja kire ütött ez a gyerek, nem rám az biztos, olyan becsületes, mint a birka

Vagy a becsületes szülők kétségbe esve kérdezik, miért vált a legaljasabb gyilkossá rablóvá mikor jól neveltük?

Ez nem reinkarnáció hanem örökléstan.

A kicsi gyermek az őseitől örököltre emlékezik, mert erősebb energiával bírnak az örökölt képek és gondolatok, mint az ő még gyenge l3heletnyi kis lelke_--ahogy növekszik felejti a mélybe kerül, mert saját lelke erőssé válik 10 éves korra

2012. jan. 1. 19:07
 25/27 anonim ***** válasza:

Például hihetetlenül erős Tériszonyom van. Ha filmet néztem moziban és a film képe lenézett" magasból egy szikláról vagy épület tetejéről vagy űrhajón kívülről a Földre, akkor ha ne tán tűz ütött volna ki én bent éghettem volna, mert a tériszonyom olyan erős a magasból letekintve hogy térdtől lefelé szinte elhal a lábam és mozdulni se tudok.

Csak akkor mult el ha valamit el kellett végeznek-- építkezésnél álltam a ház felhúzott falán és gerendákon és raktam a lap-köveket a fal külső felére. De nem mertem nézni, csak makacsul dolgoztam.

aztán úgy hozta a sors, hogy ellátogattam egy rokonhoz akit kicsiként láttam csak és beszélgettünk az ősökről az eredetünkről. Akkor derült ki, hogy az Eger vár ostrománál egy ősöm elvesztette a lábát mert lezuhant a falról, levágták térdtől. De mivel életbe maradt még gyermeket nemzett és bizony átörökítette a zuhanás okozta emlékeit ami nálam előjött Tér-iszony formában.

Meglátni azt hogy milyen a lélek és hová kell távoznia a halál után, akkor bizony ráébredhet az ember, hogy a reinkarnáció itt ebben a életkorszakban nem lehetséges.

Ha itt elpusztul az élet és a bolygónk is akkor kiszakad majd az istenivé vált összes lélek és egy másik bolygón valahol a kozmoszban új életet fognak teremteni --- remélhetőleg az az élet valóban isteni lesz nem olyan ostoba mint ami itt volt.

2012. jan. 1. 19:17
 26/27 Antimod ***** válasza:

Köszönöm a válaszodat, ez tényleg egy érdekes elmélet.

Csak azt nem értem, akkor miért csak egy bizonyos személy emlékei (és sérülései) élnek bennük olyan erősen?

(Nem vagyok megrögzött reinkarnáció-párti amúgy, én csak válaszokat keresek.)

2012. jan. 1. 19:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy csak egy ősödtől kaphatsz emlékeket, minden ősödtől lehet bármelyiktől ami bekerül a DNS kódjába.

Például nekem olyan képességeim voltak már gyermekként, hogy a szüleim megijedtek. Aztán amikor felfogták és megértették akkor azt mondta a nevelőapám Kislányom bármit átélsz, látsz hallasz, érzel soha senkinek nem szabad elmondani, mert elvinnének tőlünk nagyon messzire.

Később amikor felnőttem Anyám azt mondta egyszer amikor beszélgettünk hogy soha nem hallott visszamenőleg ilyen képességet senkinél. Tehát vagy nagyon régi-régi ősi emlék nyom erősödött fel bennem a szőlők által vagy valami trauma okozta kicsi korban.

Benned is lehetnek olyan képességek, mániának szoktam nevezni, amelyeket nagyon régről örököltél ha mind két szülőben ott van ez a fajta képesség mint kód, akkor miért ne örökölhetné az ember akkor is ha halványabb jel.

Még az is feltünt nekem a gyerekeimnél majd most az unokáimnál, hogy vannak tulajdonságok amelyek jelentkeznek adott korban aztán vannak amelyek csak később bukkan elő és ha az sokkal erősebb agresszívabb akkor bizony azon csodálkozunk, hogy teljesen megváltozott a gyerek és teljesen más lett az érdeklődése is. Az iddig állandóan olvasó természettel foglakozó már nem érdekli már motoroz hangja szól és száguldás van a szobájában. Tegnapig még állatorvos akart lenni aztán fordult és házakat épít, papíron és számol maketteket készít és az állatok már nem is érdeklik.

Hiába terelgeti sokszor az ember a gyermekét, az ami felszínre tör az bekeményíti azt az új teljesen más embert amivé változik.

Én pesti vagyok, még is genetikailag sokkal erősebb bennem a régi ősök génje akik szőlővel rendelkeztek bort termeltek. Hiába volt anyám törzsgyökeres pesti és az anyai vonal teljesen az ha az apai pestinek már az ősei termelők voltak nagybirtokosok lóval állatokkal birtokkal

S bár nekem nem volt róla tudomásom, még is felszínre tört szinte vágyom a tanyasi független állatokkal körülvett életet, sok sok fa és bokor és virágok a csend és sehol egyetlen ember....A férjemet kirázza a hideg ha csak szóba merészelem hozni, még a kis kertes ház is sok számára annyira aszfalt betyárnak alkották meg. a piszok

2012. jan. 1. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!