A reinkarnáció mit mond erről?
A reinkarnáció szerint több multbeli életünk volt. Ezekben az életekben megnyilvánult tetteink alakítják, a karmikus sorsunkat. Azért kapunk olyan életet, amilyent, hogy kihavítsuk az előző hibáinkat.
A kérdés lényege: Mi van azzal, aki teljesen új lélekkel születik, és nem volt előző élete? Vagy ha nincs ma ilyen, akkor meddig jöhettek létre új lelkek?
LastOne.Left
Jó ,de annak az egyetlen léleknek is jönnie kell valahonnan nem? :)
Nem, nem kell jönnie sehonnan. ez a bizonyos Lélek, bár én Elmének mondom, teljes, hiánytalan, önmaga a Minden. szóval nem alakul, nem változik, nem keletkezik, így pusztulni sem pusztul, nem jön sehonnan, nem is megy sehova. Egyszerűen VAN...ami változik, ami megy, ami történik, ebben az Elmében történik. :)
üdv
27/F
LastOne.Left
A lélek és minden legyen az maga az úristen is, keletkezik, születik attól kezdve, hogy a világegyetem keletkezett.
De nincs reinkarnáció itt legalábbis a Földön és ebben a élet-korban, mióta a dinoszauruszok kihaltak és új élet született egy teremtő aktusnak köszönhetően.
Karmikus sors--ez aféle ókori hindu spekuláció.
A hibáinkat itt kell kijavítani amíg élünk, mert a lélek tisztasága határozza meg, hogy a lélek eljut e a Fényig-amit látni véltek a klinikai halálból visszatértek az út vége felé.
Nincs olyan hogy valaki új, vagy régi lélekkel születik.
Az élet keletkezik két különböző elektromos töltésű ivarsejt egyesülése által mind kettő a maga örökölt múltját illetve saját lélek szikráit viszi át az új életbe.
Minden magzat szülei által születik testileg és lelkileg. Reinkarnáció és akkor mi lenne azzal kis lélekkel akit kilakoltat egy vén újraszületni vágyó ez a természet abnormalitása lenne.
A probléma ott van, hogy az emberi szellem transzcendens, ráérzett a lélek létezésére, mint ahogy ráérzett az isteni teremtő erőkre is, viszont fogalma sincs egyikről se hogy eszik vagy isszák a két fogalmat létezik valóban vagy nem létezik --még is megannyi butaságot szőtt köré.-
Az emberi testeben--de minden életben legyen az állat vagy növény)két isteni energia van jelen, mint két energia hálózat amely maga a két lélek, amely élővé tette az anyagot és tudatossá.
az emberi testben is benne van és tulajdonképpen mind kettőt ismeri is csak épp azt nem fogta még fel, hogy a kettőnek köze van egymáshoz--para kutaják és szintén számtalan fikciót koholnak köré szükségtelenül. Tulajdonképpen nem tehetnek róla, mivel nagyon ritka képességnek számít hogy valaki érzékelje azokat a energia hálózatokat annak minden szálát külön külön.
VAlamikor egy kínai érzékelte az egyik ilyen energia hálózatot --azóta szurkálgatja az ember anélkül hogy tudná, hogy azon száguldanak az érzelmi feszültséggel töltött gondolatok.
a másikat azóta ismerjük, mióta elektromos készülékeink vannak EKG EEG EMG
De érdekes módon senkinek nem jutott eszébe feltenni a kérdést hogy mi szükség a két különböző töltésű energia rendszerre amelyből az egyik vezetékben futkos a másik vezeték nélkül szabadon?
Hogy esetleg feltennék a kérdést talán nem ettől élő az élő nem ez a két hálózat a két lelke az életnek?
Igaz magam már vagy 40 éve ismerem, de annak idején nem volt módomban szólani, aztán arra gondoltam talán nem is kellene, nem érdemli meg az ember...
Aztán mióta elértem egy kort és olvasom a sok-sok butaságot, valamint elöntötte hazánkat rengeteg babonaság azóta nyíltam meg és kezdtem elmesélni, mert sajnálnám ha a magyar szellemet 100 részre szakítanák a beözönlött antik butasággal --mint a reinkarnáció is.
Kedves Mami!
Amiről írt az nem a Jing ,Jang? Mármint az ősi kínai kultúra mindenben felfedezte a kettősséget.Pl nincsen jó gonosz nélkül és ezeknek egyensúlyban is kell lenniük mert különben mindekettő dolog értéktelenné válik.
"Nagyon jó terápiás eszköz , de előző élet nem létezik."
Azt azért tegyük hozzá hogy szerinted nem létezik.
Az ősi kínaik a viszonyítottságot fedezték fel, ami egy osztatlan állapotban létezik...lásd Jin-Jang...egy darab kör, benne a fekete és a fehér kontrasztja, ami valójában egyetlen egészt tükröz...a kettősség csupán illúzió, de a relativitás pedig eszköz, hogy a Valóság felismerhető legyen.
üdv
27/F
LastOne.Left
kedves # 15/17 Időpont tegnap 13:50- és többiek
Való igaz az öreg kínai találta az akupunktúrában használt, és szurkált jin és jang energia szálakat. Egy probléma van csak ezzel és ezzel meg is zavarta a modern orvoslást, hogy két minőségű energiaként írta le, azért hogy meglegyen az egyensúly--szóval kész akarva hisz energia mindig két polusú. Persze ez fantasztikus képességre vallott hisz i.e. 3000 évvel fogalmazta meg. Akkor még nem tudta, hogy az idegi energia is létezik.
Ráadásul nagyon ritkán születik olyan ember aki valóban érzékelni képes ezeket az energia szálakat. Ez az oka annak, hogy nem mindig sikerül vele a gyógyítás, és az orvostudomány azon spekulál ma is hogy placebóként hat és gyógyít vagy valóban közvetlen hatása van ha megszúrják azokat a pontokat?
Na már most, az egyik ilyen képességem, ezeknek a szálaknak érzése, honnan ered merre tart és milyen.Tehát a klinikai munkám mellett, használtam gyógyításra azt amit érzékeltem, és persze a öreg-kinai elmélet segítségét is igénybe vettem ilyenkor. Így hoztam vissza komából vagy a több éves béna saját lábán haza ment, de megéreztem a testben lévő bajt, gyulladás tályog, rákos elváltozást, még a koponyában is,de a a komás fájdalmát is.stb
Szóval így jöttem rá, hogy az öreg- kinai elméletileg,-mert a gyógyítás módszerén nem sokat változtat, csak hát senki nem képes érzékelni aki erre adja fejét és ebből adódik hogy sokszor sikertelen--
Szóval elméletileg a hibás, mert nincs jin és jang csak egyetlen minőségű energia szaladgál vezeték nélkül és az körbe körbe ahogy kilép a fejből, végig halad a testen lábujjaknál visszafordul de minőségileg csak jinnek felel meg negatív töltésű.
A kisöreget a test érzékelése és kisugárzása zavarta meg mert az viszont szervektől és működésüktől függően hol erős hol gyengébb töltésű.
De ezek a szálak átszövik a testet a szerveket belül, majd kívül a bőr felszínét. Az akupunktúrás pontok viszont pozitív töltésű csatornák kupakja amely behatol a testbe és vagy a szervekhez csatlakozik vagy a gerincbe fut és fel az agyba. Ezek lefércelődéses pontjai a negatív töltésű energia szálaknak. Ezért nem igaz az EZO marhaság, hogy energia-dimenziók vannak a testkörül. Nincs se dimenzió réteg se pedig glória se Aura. Csak elektromos kisugárzása van hővel színezetten, mindig attól függ melyik szerv beteg vagy melyik szerv működik maximálisan.
Vagy is két energia rendszer van a testen belül amely az agyban keletkezik és valahol középen a kéregtestnél elválik egymástól töltésileg és agyféltekék szerint.
Így alakult ki már vezetékben az idegi energia kör, amely szelvényezetten írja íveit kb.-- követve a csigolyákat-- az agyban és testben keresztben
A másik erre merőlegesen rajzolja vezeték nélkül a saját energia köreit.
Tulajdonképpen hasonló a müködése az elektro-mágneses rezgőkörhöz.
Ha ez nem lenne az életben akkor nem lenne élő anyag.
Bármelyik hiányzik az illető amíg él komában vegetál.
Komában csak az hozható vissza akinél mind kettő energia rendszer meg van, még ha sérült is valamennyire.
Ez az amit sajnos az orvostudomány még nem képes műszeresen érzékelni. Az intenzíven mondjuk lemondtak már a komásról az orvosok, és csodálkozott az osztályos amikor azt mondtam -nem- vissza fog térni, kell a masszőr mert nem fogja tudni használni a végtagjait annyira zsugorodtak az inak már.
Csak persze nem tudták hogy én éjjelente gyógyítottam, besegítettem vagy az intenzíven vagy az osztályon.
# 17/18 A körben a fekete és fehér -nem más mint jelkép a kínai filozófiához.
minden népnek meg volt a maga filozófiája, vagy vallásos nézete, a kínai volt ezen a téren a legtermészetközelibb.
de azért az ősi magyarok is ráéreztek elég jól, hanem is a természet egészének létezésére de az emberi két lélekre igen.
Ha azt mondjuk az élet lélek által él--ugye ez egy elfogadott tézis az egész világon, akkor bizony a magyarok jól tapintottak rá, mert a két különböző minőségű energia szükséges az élethez, vagy is ez a két különböző minőségű energia rendszer mondható egy-egy léleknek.
És most furcsát írok, a Fehér- gondolati lélek és Fekete-testes, információt szállító lélek energia amely idegi energia.
Csak gondoljatok bele azt mondja az orvostudomány, hogy elektromosság kering az agyban --EEG- valóba igaz csak egy probléma van hogy egyetlen vezetékben nem képes a teljes energia keringeni csak is az egyik töltésű, mert ha mind a két töltés együtt futna akkor nem lenne élet a keletkezés pillanatában elszenesedne!
Viszont minden szinaptikus kacsolódásnál találkoznak pillanatokra és kisül az élet szikra amikor infót adnak át.Ez biztosítja egyébként a test melegét és az agyban egy magocska irányítja, hogy mennyi lehet csak.
Nem tudom érthető volt-e mert elég nehéz ilyen rövidre fogva leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!