Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi leszek halálom után?!

Mi leszek halálom után?!

Figyelt kérdés
Látomásom volt! Előző életemben hangya voltam,nagyon vibrált a kép de egészen biztosan hangya,és nagyon otthonosan éreztem magam hírtelen.Mi leszek halálom után?!
2011. okt. 24. 17:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Elég nehéz kibírni a sok undorító röhögő-válaszolót. Tényleg alacsony rendű emberi megnyilvánulás hogy kinevetnek, gucsmolnak másokat a maguk szórakoztatására.

De nézzük a lényeget!

Az ember teste a földbe, lelke az "ÉG-be" kerül. Mi az az "ÉG"? Nagy valószínűséggel még az égtől is feljebb van egy olyan tartomány egy olyan rezgésszint, amit "köztes lét" nek nevez a szakirodalom. Ott tudat - energia állapotban léteznek az "entitások" vagyis mondjuk a lelkek. Nevezhetjük ezt Mennyország-nak is. Ott nagyobb a rezgésszám, földi érzékszervekkel ezért nem felfogható. A lelkek lélekcsoportokat is alkothatnak, és akkor együtt jelennek meg a földön egy következő inkarnációaban, pl. egymás családtagjai, szomszédai, iskolatársai, stb. lesznek. De külön-külön is járhatja az útját egy-egy lélek. Tehát a halálod után egy ilyen lélek leszel, aztán újra ember, aztán megint... és így tovább. Végül eljön az Istennel való végső egyesülés. De inkarnációk ezreit kell ahhoz végigélni.

2011. okt. 31. 19:18
 22/25 anonim ***** válasza:
hangyászsün!
2012. márc. 10. 12:35
 23/25 anonim ***** válasza:

Mi leszel halálod után? Energia formáció.fotonok-alkotta hófehér remélhetőleg--akkor halhatatlan! Láttam és megtapasztaltam bár az én lelkem meleg sárga fénnyel világított, mert élő voltam akkor is, egy kisebb helyett bevilágítottam --koporsó volt ahová betévedtem--valakit eltemettek aki nem halt meg csak nagyon kihült valószinüleg 1991 februárban akkor mintha látott volna valamit az illető nő belőlem és bár visszarántottam magam annyira megdöbbentem és még akkor is egy darabig hallgatott szegény és várt majd újra verte a deszkát és üvöltött --befogtam a fülem de akkor is hallottam-- a férjem lefogott, mert hallani se akart róla hogy kimenjek a legközelebbi temetőbe és megkeressem hátha megtalálom testben is. De lefogott --ezt már nem engedhetem meg,- se kocsi se lapát-- aztán csend lett.

Mindig láttam az alsó karomat de igy hogy bevilágitok egy kisebb teret, először. --bár nem is jutott addig eszembe-- sok minden volt amit szerettem volna de ha kiléptem már nem az énem akarata volt hanem a lélek amit akart csak. Azt ritkán értem el hogy azt is megnézhessem amire vágytam de azért hálás lehetek mert a legfontosabbakat mind megnézhettem és talán a Földünk belseje nem csak az én kíváncsiságom volt hanem a lélekké is.Be teszek nektek két különböző cimű blogból fejezetet.

19. f. A két csodálatos lelkünk.

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

A legfontosabbat amire kérdező a választ keresed. Van e lélek és mivé leszünk a testhalál után. Nincs mennyország, nincs pokol, nincs ördög se angyalok, se kóborló, élősködő holt lelkek. Leszámítva a magam absztrakt minden,lébe-kanál lelkét de az is élő volt és élő ma is. Csak földi Teremtő Energiák vannak

2012. márc. 19. 23:49
 24/25 anonim válasza:
Ha tisztességesen élsz, üdvözült, ha nem, pokolra jutsz. Sok hiedelemmel ellentétben a pokol NEM örök tűz, meg ilyesmi, persze, átvitt értelemben igen. Hanem örök szenvedés a tetteidért.
2013. jún. 23. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:

tudod 24/ én magam nem vagyok vallásos, de tudom, hogy léteznek a teremtő Energiák amit az ember Istennek nevezett. aztán régen is élt olyan ember aki ezt azt megtapasztalt a másik lét-formából,vagy azért mert olyan absztraktnak született, mint én vagy azért mert meghalt, túl messzire jutott a lelke, majd valaki jól mellbe vágta vagy mittudni mit tettek vele régen és visszarántották a lelkét, mint ma szoktuk a klinikai halál állapotában tenni.

De bárhogy vált ilyenné régen, nagyon nehéz megérteni amivel szembesül az lélek, még a XX századi tudással is sok-sok éves gyakorlat és tapasztalat kell hozzá.

Tehát a halál utáni állapotot agyon misztifikálták, szép történetté kerekítették, a vallások pedig még hozzáírtak mindig a kor uralkodó rétegei és az akkor élt papok hatalmának biztosítására-- igy hogy féken tartsák a mindenkori szegény tömegeket, fantázia dús,félelmet igyekeztek beletáplálni a tudatba. Ilyen volt a pokol meséje az alvilág ahol várakozni kell, az alvilági lények és a fő gonosz aki rosszra csábítja az embert, na és még Isten büntetésével is fenyegetőztek.

Aki pedig hallgatott a vallások tanításaira, nem lázadt a nyomora miatt, az igazságtalan világ miatt, nem gyógyította a szegényeket gyógyfüvekkel se egyéb saját képességgel-- vagy is nem cimborált gonosz erőkkel, azok a mennyek országába jutottak ahol angyalok várták...aztán a jóisten megbocsátott minden bűnét.vagy épp a rokonok jöttek elé fogadni... ezt ma is hallani és olvasni lehet... csak épp nem igaz.

Minden ember saját életével, meghatározza a lelkének sorsát, vagy pusztulásra ítéli, vagy halhatatlanságra, mert az út amely az isteni Energiához vezet szószerint maga a pokol, mert a Földünk láva rétege, és azon át KELL haladnia minden léleknek ha akarja ha nem akarja, mert a Föld ereje lehúzza. Minél szennyezettebbé válik a lélek energia szálrendszere, annál lassabban fog tudni haladni, pedig ott a léleknek a fénysebességet megközelítő gyorsasággal kell áthaladnia úgy, hogy semmit ne halljon és a láva csak egy folyosónak látszódjon, aminek a végén látható lesz egy üres- nagyon széles Szürke Tér, amit megvilágít földünk Fehér fényű, magja.Oda belépve halhatatlan, nagy erejű isteni Teremtő Energiává fog válni, hogy újra teremthesse a földi világot,egy másik élhető bolygón, ha a földünk holttá válik .

2013. jún. 24. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!