Mi leszek halálom után?!
Először is kedveseim, nincs előző élet és nincs másik élet a halál után nem igaz a reinkarnáció.
Mivé leszel halálod után? Amikor meghal a test --abból a fejtől kijön a lélek energia huroknak rendszere együtt rajzolják meg az emberi életnagyságú energia szálak alkotta formát fehér fénye lesz mágneses energia vagy is negatiív töltésű. Itt nem maradhat, mert a földi gravitációs erő segit és lehúzza a földünk kérgéig amit a holt lélek majd átél az a nagy sebesség fénysebesség szinte hogy egy alagutat lát csak valójában a földünk magjához siet a lélek át az izzó láva rétegen. A magma nem izzó vas hanem vagy higany vagy olvadt ólom és a lélek belép az isteni energiába amelytől erőssé válik azonosul a földi isteni erővel. Nincs pokol, nincs mennyország, de a lélek mint tudatos energia létezés gondolkodni, látni képes marad.
Egyszer ha földünk kiég akkor az isteni mágneses energia kiszakad a sok-sok lélek energiával amely állatok és emberek és el fog menni egy másik bolygóhoz amely alkalmas lesz az életre és életet fog teremteni ismét az hogy emlékezni fogunk-e vagy se nem tudom én csupán a földünk közepén jártam és szembesültem az isteni energiával. Szóval igaz az életünk megszűnik de a tudatos létezésünk nem.
Előző!
Hogy jártál a föld magjában ha szabad érdeklődni, és milyen műszert vittél magaddal amivel megállapítottad, hogy a mag nem izzó vas, hanem ólom vagy higany?
Kevesebbet kéne szívni..
OFF:
"mami válasza" kifejtenéd bővebben amit te tudsz? Nagyon felcsigáztál? Komolyan! Kérlek írj!akár privit is, főleg ha nem kamuztál!!
"mik vogymuk: isa, por ës homou vogymuk."
Mik leszünk? Ugyanaz.
nem lehettél hangya. ez kizárt.
és a következő életedben is ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!