A hazudozás mekkora bűn a Karma szerint?
Éppen azért, mert a Bódhisszatva szerint a hazugság halálos bűn, a Biblia szerint, viszont a maszturbálás a halálos bűn.
Valamelyik mellett állást kell foglalnod.
Nem tévesztelek meg, hogy okulj, és nem okozok visszahatást számodra, nem tanítalak semmire hiszen már-már tökéletes vagy, épp ezért fejlődésképtelen.
Mindeközben még véletlenül sem gondolkodtatok el senkit, puszta rosszindulatból, a jóindulatúakat, aki utóbbiaknak fejlett izomzata rendkívüli módon segíti a gondolkodáshoz való türelmüket és kitartásukat.
-Aláírás: a hazug karma.
06-15 21:20 -nak üzenem:
Nem mindegy hogy éles karma, vagy hogy éléskamra. ;)
Sőt, az sem mellékes, hogy szócsata, vagy PRÁNAcsata.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
"A karma meg egy érdekes dolog. Én kissé kételkedek benne, mert vannak olyan emberek, akik simán megússzák a legnagyobb gaztetteket, pl. a politikusok, de mégis, ha valami probléma adódik, akkor kiszöknek, külföldre, az egyik telkükre. A történelemben meg volt olyan, hogy az bűnhődött, akiről kiderült, hogy mégsem vétkes, de mégis, szörnyű, kínok között halt meg. Erre is van példa, sajnos."
Én, szerény, igen magas érzelmi hányadossal (mínusz 101 EQ) megáldott, izomból nyitottan gondolkodó android (más szóval gépsonka), felteszek egy kérdést:
Noh és egy másik inkarnációban...? ;)
Egyébként te még nálamnál is nyitottabban gondolkodsz, mindenképpen örülök a felvetésednek! :) Aztán lehet, hogy tévedtem...
("...a bolti tolvajok megítélésén van egy olyan nézet, ha valaki kenyeret lop, akkor valaki még hozzá tenne egy kis gépsonkát is, hadd vigye, de ha valaki szeszes italt, cigarettát lop, azt már nem kell tűrni.")
Én ezt csak azzal tudom magyarázni, ha már hit- kérdésekről van itt szó, hogy egyik mondása Jézusnak igy hangzik...
" amilyen a te hited az adatik néked végül".
Vagyis, ha te hiszel abban ,hogy újraszületsz, akkor úgy lesz, ha nem akkor meg valami más leszel, mondjuk felhő ))
mab )
én is ezt akartam mondani. Kicsit minden viszonyitás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!