Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzről hazudozás meddig mehet?
28 éves lány vagyok.A párom 30, 3 évevagyunk együtt, és van 7 hós fiunk.Onnan kezdődött, h karácsonykor megígért nekem egy ajándékot,azt mondta, megvette,kifizette,de rendelni kellett,és majd jan. 2. hete környékén lesz meg. Ha azóta kérdezem,persze hozom a héten.Persze azóta sem ment be érte. Ha van egyáltalán miért...
Karácsonykor itt voltak a szülei,és az apjától dugban kaptt pénzt, véletlenül láttam meg. Nem szólt róla semmit sem.
A múlt hónapban csak a fele fizetését hozta haza,mert borítékban kapja egy részét,és nem volt bent,akitől szokta kapni.Azóta sem hozott belőle semmit.Egyszer azt mondta, h két részletben kapja majd,aztán,h majd egybe, de semmi. Lassan itt a köv. fizetés.
Elméletileg van banklekötése,de mikor jött a gyerkőc,kértem,h vegyünk ki belőle,mert rengeteg kiadásunk lesz,rávágta,h persze,de azóta semmi hír a pénzről,azt állította,h a bróker elbukta. Kérdeztem,h ennyiben hagyja? Miért mit tudok tenni?-kérdezte.
Költői kérdés: mit gondoltok?
Hiába kérdezem ezekről, vonogatja a vállát, vagy csak néz rám.
én azt tudom elkéozelni, hogy vagy valami orbitálisan nagy ajándékkal szeretne meglepni téged vagy a babát, vagy valami nagy családi beruházás pl, egy felújítás vagy ilyesmi amit ajándéknak szán.
vagy kettős életet él, és van egy másik csaj akit eltart, esetleg a másik gyerekét is. (nálunk a családban volt erre példa, hogy a férfinak éveken át, kb 10-15 évig volt egy "másik családja", aztán lebukott)
Ismerős a helyzet, apukám sajnos ugyanezt adja elő: gusztustalanul hazudozik...
Neki másik családja tuti, hogy nincs. Akkor már csak az a kérdés, hogy azt a rengeteg pénzt hova a fenébe teszi, mert látható dologra (ruha, ékszer, kaja vagy mit tudom én) nem költ. Akkor hol a pénz?
Mi szerencsejátékra gondoltunk, de soha nem maradozik ki esténként- akkor mikor?
Vagy az is eszünkbe jutott, hogy kölcsönökbe verte magát még korábban, és abból próbál kimászni- de már évek óta?
Szóval nagyon nehéz kilogikázni, hogy mi lehet, pedig sajnos logikázni kell, mert megmondani ő sem hajlandó-csak a hazudozás megy.
Szerintem mindenképpen járj utána a dolognak, próbájatok meg kommuikálni (minden másról is, hátha kibukik), mert ez a helyzet szerintem egyre csak rosszabb lesz. És ezt tapasztalatból mondom, apukám már 50 éves... :S
Ne hagyd magad hülyének nézni!
Tippmixel, erről tudok. De amit nem írtam le, h havonta 45e Ft marad nála a fizetéséből. Úgy látszik, h ennyi sem elég neki. Házasságról beszéltünk, és én viccesen mondtam Neki, h csak akkor megyek hozzá,ha vmi borzasztó drága gyűrűvel lep meg, de nem gondoltam komolyan.
Lehet, h esküvőre spórol? Bár az is milyen, most ha így van, hogy örüljek neki, mikor közben hazudozik?
Második vagyok.
Ne legyen igazam, de szerintem csak ábránd az, hogy esküvőre spórol... szerintem nem valószínű... meg ha esetleg így is lenne, akkor elég gáz, hogy előtte ilyen hazudozással stresszel téged :)
Én a helyedben leülnék vele beszélgetni, és szóvá tenném, hogy "feltűnt nekem, hogy a pénz csak úgy eltünedezik. Szeretném, ha megbeszélnénk, hogy van-e valami problémád, mert ha igen, akkor talán segíthetnék neked megoldani". Vagy valami ilyesmi :)
Együtt éltek, egymáshoz tartoztok, ezért jogod van tudni, hogy mi történik! (Szerintem)
HŰŰ! Szerintem nem meglepiről van szó.
Én inkább gondolnék tartozásra. De valami komolyra. Ki kell szedned belőle, hogy hol a pénz. Mondja meg az igazat, hogy ne kattogj feleslegesen.
Köszi mindenkinek!
Én is azt gondolom,h hiú ábránd az esküvő,ha este hazaér kiszedem belőle.Vagy legalábbis megpróbálom.Drukkoljatok,mert nem lesz könnyű:(
Utsó vagyok!
Mindenképpen mondjad neki, hogy nem bánod, ha tartozik, vagy gyerektartást fizet, vagy mit tudom én, csak legyen őszinte.
Majd tényleg írj, hogy mit tudtál meg! :) Drukkolok!
(Második voltam)
Szép lenne, ha tényleg valami nagy durranásra gyűjtögetne. Nem hiszek neki.
Én egészbe kapom a fizumat és egészbe oda is adom a kedves feleségemnek, ő a pénzügyes. Ha kell lóvé kérek tőle, ennyi, de nem kell, esetleg tankolni. A melóhelyen nincs mire költeni, bevásárolni együtt megyünk, a csekkeket stb ő intézi.... Nekem egyszer hazudhatna, az kitenne kettőt az elsőt és az utolsót, ha már közös célért gürizik az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!