Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pénzről hazudozás meddig mehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzről hazudozás meddig mehet?

Figyelt kérdés

28 éves lány vagyok.A párom 30, 3 évevagyunk együtt, és van 7 hós fiunk.Onnan kezdődött, h karácsonykor megígért nekem egy ajándékot,azt mondta, megvette,kifizette,de rendelni kellett,és majd jan. 2. hete környékén lesz meg. Ha azóta kérdezem,persze hozom a héten.Persze azóta sem ment be érte. Ha van egyáltalán miért...

Karácsonykor itt voltak a szülei,és az apjától dugban kaptt pénzt, véletlenül láttam meg. Nem szólt róla semmit sem.

A múlt hónapban csak a fele fizetését hozta haza,mert borítékban kapja egy részét,és nem volt bent,akitől szokta kapni.Azóta sem hozott belőle semmit.Egyszer azt mondta, h két részletben kapja majd,aztán,h majd egybe, de semmi. Lassan itt a köv. fizetés.

Elméletileg van banklekötése,de mikor jött a gyerkőc,kértem,h vegyünk ki belőle,mert rengeteg kiadásunk lesz,rávágta,h persze,de azóta semmi hír a pénzről,azt állította,h a bróker elbukta. Kérdeztem,h ennyiben hagyja? Miért mit tudok tenni?-kérdezte.

Költői kérdés: mit gondoltok?

Hiába kérdezem ezekről, vonogatja a vállát, vagy csak néz rám.

2009. márc. 9. 11:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen,utolsóval teljesen egyetértek. Fogalmam sincs,de tényleg el sem tudom képzleni,h mire költ.Bevásárolni én járok, csekkeket én fizetek,gyereknek én vettem meg mindent,én tankolok,hisz én használom az autót.

Mindenképpen leírom,h mi történt,ma elméletilg idejében hazajön.

2009. márc. 9. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem gépezik a srác!ez korunk népbetegsége.
2009. márc. 9. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt párom is így kezdte. Először csak a fizetése felét tagadta le, mondván nem tudott fizetni a főnök. Nem igazán maradt ki, kötetlen a munkaideje, de 4-5 körül mindig itthon volt. Aztán lebukott, játékterembe járt. Ígérte megváltozik. Majd eljátszotta az én pénzemet is, lopott az anyjáéktól, a mamájától. Ma már több milliós adóssága van, fizetése pedig csak havi 100 ezer. Nem mondom, hogy a Te párod is ezt csinálja, de sajnos előfordulhat.
2009. márc. 10. 10:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Tegnap tudtunk beszélgetni egy kicsit.Azt állítja,h nincs adóssága,elmondaná,ha lenne.Az ajándékomról tényleg van papírja,amivel be kell menni érte.

A fizetést ígérte,h ma hazahozza.Kíváncsi leszek...

Nem hiszem,h játékgépezik,nem szereti az ilyeneket.Egyszer láttam,h tippmixen 12e-et bukott,de azt megmutatta.Remélem,h tényleg semmi gondja nincs,csak így jöttek össze a dolgok,ma az egyik fele úgyis kiderül.

2009. márc. 10. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Reméljük, hogy tényleg csak egy negatív széria miatt alakltak ilyen szerencsétlenül a dolgok. De azért figyelj oda még egy darabig...

Az ajándékkal kapcsolatban pedig én megemlíteném neki, hogy "azért lehetnék számodra annyira fontos, hogy végre összeszedd magad, és bemenj érte..." :)

2009. márc. 11. 12:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát nem jött a fizetése haza:(Az ajándékom sem:(
2009. márc. 12. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:
miért van az h a nők ilyen dolgokat nem csinálnak?! érdekes...
2009. szept. 5. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!