Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az embereknek lételemükké válik a hazudozás és hibbantnak nézik, aki nem akarja ezt a hülye játékot játszani?
Az utóbbi időben rákapcsoltam a társkeresésre -hogy ne legyek olyan piszkosul magányos -,de azt vettem észre,hogy totál idiótának néznek,amiért képes vagyok nem zsákbamacskát árulni és elmondom ki vagyok és mit szeretnék!
Én persze megértem azt is,hogy az ember maradjon titokzatos,szépen kell adagolni a dolgokat,de ha mondjuk van 5 dolog,ami nekem elengedhetetlen egy kapcsolatban,vagy 3 olyan,ami elviselhetetlen,akkor ezt miért nem mondhatom már meg az első randin?
Miért kell heteket,hónapokat várni,hogy rájöjjek arra,amire egy őszinte beszélgetés estén,az ember rájön 15 perc alatt is!
Azt mondja mindenki túl őszinte vagyok és rengeteget fogok emiatt még sérülni,de most őszintén,mire jó ez a sok blama?
Létezik még még őszinte,nemhazudozok pasi ezen a nyűves bolygón?
(24l)
Szia!
Én tisztelem az olyan embereket, akik ki merik mondani, ami gondolnak, és őszinte kapcsolatra törekednek, nem csak vágynak rá, ha nem tesznek is érte.
Szerintem neked van igazad, maradj ilyen tiszta ás őszinte.=)
(14,L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!