Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajok mostanában az embereknek a "párom" kifejezéssel?
Egyre többször hallom innen-onnan, h miért kell az embernek úgy hívni a barátját/barátnőjét, hogy a párom. És nem értem, hol ezzel a probléma?
És ha ez nem a helyes kifejezés egyesek szerint, akkor melyik lenne az? a barátom/pasim, barátnőm/csajom elég komolytalan, viszont még nem élettárs se férj/feleség. Akkor??
Az jo,hogy "a pasim nem tul jo de a csajom egyenesen lenezo":)) hol itt a kulonbseg azon tul, hogy lany vagy..:)
Amugy a parom nem falusias, en falun eletemben soha nem hallottam,hogy valaki igy hasznalta volna, pedig sok idot toltottem ott..:) Persze lehet helyseg fuggo, de akkor sem falusias.
Mikor tízenéves voltam, akkor még mindenki ezt mondta: "barátom", "barátnőm". Akkor is csak idősebbektől hallottam a "párom" szót.
Ma már a tinik is ezt használják. Egyébként nem csodálkozom...ha már ilyen korán elkezdenek mindent, ez már nekik meg sem kottyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!