Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a bajok mostanában az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajok mostanában az embereknek a "párom" kifejezéssel?

Figyelt kérdés

Egyre többször hallom innen-onnan, h miért kell az embernek úgy hívni a barátját/barátnőjét, hogy a párom. És nem értem, hol ezzel a probléma?

És ha ez nem a helyes kifejezés egyesek szerint, akkor melyik lenne az? a barátom/pasim, barátnőm/csajom elég komolytalan, viszont még nem élettárs se férj/feleség. Akkor??

2011. márc. 18. 07:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a barátom szebben hangzik,mint a párom. De ez ízlés dolga.
2011. márc. 18. 07:40
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Ezt én sem értem, hiszen a csajom/pasim lenéző. A barátom/barátnőm kifejezés, meg nem a szerelemre utal. Más a szerelem és más a barátság! Azért jó a párom, mert az fejezi ki igazán, hogy összetartoztok!
2011. márc. 18. 07:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
En a parom kifejezest szoktam hasznalni es meg senki sem mondta, hogy ezzel gond lenne, sot..:)
2011. márc. 18. 08:11
 4/22 anonim ***** válasza:
39%
Számomra - már bocsánat mindenkitől - kicsit falusias. Párom, idősebbeknél a zuram, a Tibi. Én barátom, vőlegényem, férjem, kedvesem szavakat használtam, használom.
2011. márc. 18. 08:21
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
Semmi baj vele, azt fejezi ki, hogy ti KETTEN vagytok EGY PÁR. Barát/barátnő a barátságra utal - ami nem azonosítható a szerelemmel. csaj/pasi meg inkább ilyen lenéződ szerintem.. :/ Jó kifejezés a páromnekem semmi ajom vele :)
2011. márc. 18. 08:22
 6/22 anonim ***** válasza:
59%
Kimaradt: a pasim nem túl jó, a csajom egyenesen lenéző, aki ezt használná rám otthagynám, mint Szt. Pál az oláhokat.
2011. márc. 18. 08:23
 7/22 anonim ***** válasza:

Az jo,hogy "a pasim nem tul jo de a csajom egyenesen lenezo":)) hol itt a kulonbseg azon tul, hogy lany vagy..:)

Amugy a parom nem falusias, en falun eletemben soha nem hallottam,hogy valaki igy hasznalta volna, pedig sok idot toltottem ott..:) Persze lehet helyseg fuggo, de akkor sem falusias.

2011. márc. 18. 08:41
 8/22 anonim ***** válasza:

Mikor tízenéves voltam, akkor még mindenki ezt mondta: "barátom", "barátnőm". Akkor is csak idősebbektől hallottam a "párom" szót.

Ma már a tinik is ezt használják. Egyébként nem csodálkozom...ha már ilyen korán elkezdenek mindent, ez már nekik meg sem kottyan.

2011. márc. 18. 08:53
 9/22 anonim ***** válasza:
Párom öccse szokott kritizálni, hogy párja a galambnak van :D Én szeretem azt a szót használni:)
2011. márc. 18. 09:25
 10/22 anonim ***** válasza:
A párommal nekem annyi bajom van h nemtelen és nyálas...
2011. márc. 18. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!