Hogy lehet megtudni, hanyadik életemet élem jelenleg?
megmondom neked,pontosan: az elsőt és egyben az utolsót..
hát vigyázz rá és ne tékozold
Egy létünk van de rengeteg létformánk.Nézz körül élőlények sokasága él a földön.
A lényeg h mit kezdesz emberi életeddel.
Megvalósítod-e Önmagad ,eredeti Önvalód ,Isten által vagy újabb létformát teremtesz magadnak.
Ez az én véleményem. Love :-) Haribol
A nullával való szorzást először nem néztem, ugyanis azt a nyomorult kínai horoszkopót kerestem ki... AZ volt 5 perc, mire meglett. Amikor láttam, hogy 0 van a szorzásban és azon kívül kell hozzáadni 1-et, akkor leesett.
És mi van akkor, ha engem ez érdekel? Ha szeretek ezzel a témával foglalkozni?... Akkor viszont nem időpazarlás! És hidd el hogy igenis élem az életemet - de nem csak vásárlásból, tanulásból és szórakozásból áll, hanem az ezotéria/paranormális dolgok is érdekelnek! Csupán emiatt tettem fel a kérdést. Ha így sem tudjátok komolyan venni, akkor ne írjatok. Köszönöm.
Vágd kettémagad és számold meg az élet gyűrűket.
flopilemez
HA szoktál meditálni akorr foglald egy meditáció keretébe.
Ha nem tanulj meg...
Vagy attól függ miben hiszel...
Ha úgygondolod tényleg érdekel írj.
Üdv.:Zimu
Ha hiszel a reinkarnációban, akkor is az elsőt.
Ha nem tudnád, az emberiség exponenciálisan szaporodik... Sok az új lélek, kevés az újjászülető.
És hogy miért biztos, hogy ez neked még csak az első életed?
A viselkedésed alapján.
Olvasd el Hernádi Gyula - Lélekvándorlás c. könyvét.
Lehet hogy nm lesz az első könyvesboltban mert pl. ami nekem van azt még '89-ben vette anyum úgyhogy menj el vmi ezoterikus boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!