Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Párom elhunyt. Hogyan tudnám...

Párom elhunyt. Hogyan tudnám ezt az egészet feldolgozni, egyáltalán felfogni?

Figyelt kérdés
Nem fájdalmat érzek, hanem ürességet, hiányérzetem van. Ha rá gondolok, olyan, mintha távol lenne tőlem, de mégis közel. Mintha még mindig itt lenne az élők között, csak valami munka miatt távol lenne. Várom haza, várom, hogy megjelenjen valamelyik pillanatban.Sokan azt mondják, hogy a halottat el kell engedni, hogy megnyugodjon a lelke. De hogyan tudnám elengedni, ha azt érzem, hogy még mindig itt van, és teljesen a tudatában sem vagyok annak, hogy Ő már nincs? Hallottam olyat, hogy valaki az elhunyt féllel úgy beszélgetett, hogy a nyakláncát (mint ingát) egy pohár víz fölé tartotta, kérdezett a halottól, amire csak igennel/nemmel tudott válaszolni az inga körkörös, illetve vízszintes mozgatásával. Ez szellemidézésnek számít? Szeretném kipróbálni, hisz annyi kérdőjelet hagyott maga után... De megidézni nem szeretném, hátha nem tudok tőle elbúcsúzni és örökre itt ragad...
2011. ápr. 21. 00:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Együtt érzek veled és a gondolatoddal. Lassan 6 éve,hogy a férjem elment és nem tudom feledni.Most leszek 40 éves, leírhatatlan az életem a szeretet amit érzek iránta.Nem tudom elkezdeni az "új" életem,nem tudok felejteni, nélküle élni. Ezek elmondhatatlanok és nem érti meg csak az aki végig ment ezeken az érzéseken.Vissza jönnek nagyon ritkán az álmaimban, de csak a fiatalságban történt együtt töltött idők, de nem látom az arcát soha.Nem tudtunk elbúcsúzni egymástól és azzal szeretnék lefeküdni minden egyes alkalommal, hogy lássam álmomban,de ez eddig lehetetlen volt.Van két csodálatos gyermekem akikben az örömömet lelem.Hiányzik tudom és nem azért írtam le ezt, hogy szomorítsalak, nehéz elengedni mert igazán szeretted.Ne engedd el majd a boldogságot mert én ezt tettem. Ha jön fogadd el a következő kapcsolatot,de soha ne feledd el ŐT.Most gyászolj, de biztosan boldognak akar majd látni.Kívánom, hogy legyél erős és írd ki a bánatodat,jót tesz.
2011. ápr. 29. 22:31
 22/29 anonim ***** válasza:

Kedves!

Hogy vagy? Mivan veled?? irj ......

2011. jún. 10. 17:44
 23/29 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező !

Évek teltek el ... hogyan alakult az életed ? Remélem minden rendben ! :-)

2014. máj. 28. 06:35
 24/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az életem nagyon furcsa fordulatokat vett azóta. Furcsa leírni, de azóta voltam újra szerelmes. 2 évig tartott ez a kapcsolat, de azóta már annak is vége szakadt. Többek között azért, mert nem bírtam elfogadni még mindig előző párom elvesztését. Másrészt azért, mert úgy éreztem viszonzatlan kapcsolatban élek, annál rosszabb pedig nincs, amikor az ember szívét-lelkét beleteszi egy kapcsolatba (újra). Nagyon-nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hogy az új szerelemért mindent feláldozzak. Voltak gyönyörű pillanataink, rengeteg emlékünk- de utólag visszanézve nem volt rá annyira érdemes, mint akkor gondoltam.

Ma már máshogyan gondolok szeretett párom, első szerelmem elvesztésére. A "minden okkal történik" és "minden rosszban van valami jó" kifejezések értelmet nyertek. Hiszen tényleg megtanított szeretni, megtanított arra is, hogy az élet nagyon rövid. VISZONT! Erről a rövidke időről is mi dönthetünk, hogy hogyan éljük. Lehetünk szomorúak, kesereghetünk állandóan a problémáink felett, vagy lehetünk önfeledtül boldogok is és kereshetünk megoldásokat. Halálának ez volt talán a legnagyobb tanítani valója számomra. Még mindig rettenetesen hiányzik, sosem tudnék úgy beszélni róla vagy rá gondolni, hogy közben ne könnyezzem meg. Fájdalmamat és hiányomat a sporttal vezetem le. Heti szinten több, mint 100 km-t teszek meg futva vagy kerékpározva. Csak futok, futok... ki a nagy világból. Felszabadít és kicsit eltereli a gondolataimat is. Ajánlom a sportot mindenkinek, a legtöbb lelki fájdalomra, ürességre, problémára megoldás! Megkönnyíti az éjszakai elalvást is, segít oldani a felgyülemlett stresszt! Ne feledjétek: Az élet mindig megy tovább. De Te döntöd el, hogyan folytatod...

Ragadj meg minden lehetőséget, lásd meg az élet apró örömeit és soha ne nézz vissza!

Akik szeretnek, viszonozd szeretetüket és őrizd meg őket szívedben.

2014. jún. 1. 11:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2016. dec. 20. 12:51
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül szép írás volt, köszönöm hogy megosztottad velünk és le a kalappal.. hasonló szituációban vagyok idekeveredtem .....megfejelve azzal hogy meg nem született babánkat elveszítettem...ennek már fél éve..enyhül a fájdalom, rövid kapcsolat volt pár éves csak...

én is elkezdtem futni ahogy írtad: csak arra gondoltam kifutok a világból így kezdtem el TÉL közepén! futni..ennek már másfél éve akkor kezdődtek a bajok nálunk... Azt hittem csak én vagyok így vele hogy ki akarok futni a világból, érdekes:)

És a lényeg: hogy vagy? Remélem minden rendben kívánom hogy váltsd valóra az álmaid amik benned élnek!

Szerettel: A.

2017. aug. 29. 20:43
 27/29 anonim válasza:
Én is elvesztettem a párom, ez az idő, hogy majd mindent megold nem igaz. Teljesen mindegy, hogy hova mész, vagy mit csinálsz, Ő benned van. Járok pszichológushoz, soha nem jövök helyre. Van hogy néha nevetek, de már nincs mögötte semmi érzés. Olyan fájdalom ez amivel nem akarok együtt élni, de a fiunk miatt muszáj. Néha azon veszem észre magam, hogy keresem, de nem találom őt. Szeretnék úgy aludni, hogy soha többet ne álmodjak. Egyedül maradtam, nem érdekel már semmi. Amikor mások azt írják, hogy biztosan ő is azt szeretné ha tovább lépnél , valami hasonlót nekem is mondott a Pszichológusom, valahogy nem ezt érzem. Nem hiszek semmiben,ezért nem is tudom elfogadni, értelmetlenné vált minden. Hiába keresek mintákat, okokat, vagy hogy ennek miért így kellet történnie, mindig oda lyukadok, hogy ez megtörtént, de okot nem látok mögötte. Meghalva élni, vagy élve meghalni...
2018. okt. 9. 01:40
 28/29 anonim válasza:
Az én nagy Ő -m is elhunyt lassan egy éve 28 évesen. Szerintem egy csöppet sem lesz könnyebb csak mi leszünk erősebbek!
2019. jún. 5. 02:35
 29/29 -remete- ***** válasza:
Hahó hog érzed magad? Sikerült az új élet?
2019. nov. 3. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!