Párom elhunyt. Hogyan tudnám ezt az egészet feldolgozni, egyáltalán felfogni?
Talán az megnyugtat, ha tudod hogy nem halt meg csak máshol van és nem felejtett el. Itt a hozzászólásomat (2011.04.15., 00:17):
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Kedves Kérdező....
Megelőztél... ezt a kérdést szerettem volna feltenni itt.
Én 3 hónappal ezelőtt vesztettem el a szerelmem... leukémiában.
Tudom, hogy mit érzel...!
Amikor megtudtam, hogy meghalt...összetörtem..majd...hirtelen abbahagytam a sírást... mert...mintha ott lett volna.
Tudod sokszor viselkedtem úgy, ahogy nem kellett volna vele kapcsoltban...és mélységes bűntudat gyötört....!
Majd... álmodtam vele..egyszer..kétszer.. háromszor.
Es tudom, hogy jól van...és hogy nem haragszik... !
Most mit érzek?
Fájdalmat....! Ürességet...Igen igen... ez dominál..az üresség...!
És az üresség sokkal rosszabb, mint a fájdalom.
Persze... tisztában vagyok, hogy ez az élet... csak egy játék... és e játék után..hazamegyünk!
Én.. Szerelmem halála után..felkerestem számmisztikust és médiumot.
A számmisztikus azt mondta, hogy a kettőnk között a kapcsolat a 16 energia volt.
A 16 energia... az az energia..amikor minden összedől...
A médium... azt mondta, hogy a Párom...erre az életre bevállalta azt, hogy megtanít valakit szeretni...és én voltam az a személy.
+ előző életünkből tartoztunk egymásnak a szerelem érzésével egymásnak.
A fentieket azért meséltem el, hogy... igenis.... minden okkal történik....és bármennyire is fájdalmas a jelenlegi élethelyzeted.... céllal van....!
Hogy fejlődj.
Tudod... a Szerelmed annyira szeretett téged, hogy bevállalta azt, hogy meghal...és halálával egyben saját maga fejlődését segíti elő...és a te fejlődésed.
Tudni kell, hogy nincs ,,ennek nem igy kellett volna megtörténnie" halál....
Minden egyes szituációt megbeszéltünk egymással odahaza....
Igen még azt is, hogy ebben a pillanatba.. te és én... összekapcsolodunk... még ha csak egy szemvillanásra.
Ajánlom :
Kryon : Hazatérés
ma 13:11
Na de akkor most felmerül a kérdés: tudunk-e még úgy szeretni valakit mint őt? De ha nem akkor nem adunk bele mindent,és akkor a másikat is becsapjuk v mennyire,nem de? Illetve valszeg ezért nincs is igazi nagy Ő meg ilyenek..
Köszönöm szépen nektek!
Köszönöm a könyv ajánlást is, és hogy elmesélted a történetedet. A többiek kérdésére válaszolva: ha örök szerelem nincs is, sírig tartó van. Ezek után, hogy leszek-e még szerelmes, kétséges. Minap hallottam egy hülye felmérés eredményt, miszerint egy ember átlagosan élete során 9-szer szerelmes... ez szerintem butaság. Persze még én is fiatal vagyok, és csak életének egy töredékében játszhattam szerepet, de örökké a szívemben él. Először voltam szerelmes, Ő tanított meg szeretni. Szükségem van arra persze, hogy valakihez odabújjak, megölelgessen, vigyázzon rám. Emberi törődésre vágyom.
De nem akarok más karjában vigasztalódni. Én csak egy kis időre nyugodnék meg, aztán frusztráltan érezném magam, amiért mással vagyok, de lehet, hogy már az elején... egyelőre szó sem lehet róla. Ráadásul a másik féllel szemben sem lenne "fer". Sajnos a jövőbe nem látok, így nem tudom, hogy leszek-e még szerelmes. De annyira, mint most vagyok, már biztosan nem. Magával vitte a szívem hatalmas részét és a mosolyomat is.
Amikor nevetek, érzem, hogy ez nem igazi nevetés. Sablonos, aztán hirtelen abbamarad..
Visszajöttünk a pihenésből, és ameddig ott voltunk valóban kevesebbet gondoltam Rá. De most újra itthon vagyok, és újra visszajöttek a "problémák". És valóban jól mondtad, az idő ha sok mindent be is gyógyít, hatalmas hegeket hagy.
Természetes,hogy nem szeretnél most kapcsolatot....semmi esetre sem!
Véleményem szerint... akár...évek kellennek ahhoz..hogy igenis feltudd dolgozni az elvesztést!
Tudod... a médium még azt is mondta, hogy az ilyen helyzet azért van mert.... ilyenkor... megkell tanulnod azt,hogy milyen amikor egyedül vagy..és csak magadra számithatsz...a hitedbe kapaszkodva.
Megtanulni szeretni magad...és megbocsátani magadnak.
Hát ha így nézzük nem nagy ajándék?!
Tudod..a halál... ha valaki meghal.. főleg a Szerelmed....ezt ,,otthon,, megbeszéltük...és minden egyes dolog.. a szeretet vezérli.
A párod annyira szeretett hogy otthon.. azt mondta neked : Lejövünk..egy párt alkotunk....csodálatos kapcsolatunk lesz....de elfogok menni....haza....egyrészt saját fejlődésem végett...másrészt azért mert nagyon szeretlek..és tudom, hogy a halálom...a fejlődésedet szolgálja....és nem csak a tiéd .. hanem a többi emberét is! "
A fájdalomban van az újjászületés... a tanítás...hogy saját magadnak is megkell ,,halni,, egy egy időszak után...!
Én azt mondom : Szenvedj, Szenvedj,Szenvedj...sírj amennyit tudsz.... nézzd a képeit... emlékezz....tombold ki a fájdalmad...hogy utánna újjászüless !!!!
Még egy tipp..amit igazából én is tegnap ,,fedeztem fej,, :)
Az inga.
Vegyél elő egy gyűrűdet...és kösd egy fehér cérnára.
A/4-es fehér lap....!
Tehát...tedd középre azt ingát (könyököd lennt legyen!).... az inga ne mozduljon.... majd mond neki : mutasd meg, hogy mi az igen!
Mutasd meg, hogy mi a nem!
Mutasd meg, hogy mi az amikor nem tudod!
Feltehetsz kérdéseket... az inga... a tudatalattid.. tehát.. a felső szellemi lényeddel.. az angyalaiddal... és a szellemi vezetőiddel beszélhetsz!
Kérdezd meg,...hogy..ennek így kellett e történnie..? Hogy ez azt az egészet.. előre megbeszéltétek e?!
Én gyújtottam tegnap egy fehér gyertyát közben!
Beszélgess ,,önmagaddal,,... avval az önmagaddal... aki mindent tud! :)
Kedves Kérdező !
Fogadd együttérzésem.
Én az élet dolgait az önmegvalósítás által értettem meg.
Most már értem miről tanított Jézus meg Sri Chaitanya és a többi Szent. A lényeg hogy az Önvaló a lélek a személy sosem hal meg ,nem szűnik meg létezni .
Ezért az emberi létben arra kell törekedni hogy ha eljön a vég akkor ne a halál (a kínzó fájdalom) hanem Isten jöjjön el értünk de erre csak akkor kerülhet sor ha még emberi életünk alatt Neki adjunk szívünk,életünk ,ápoljuk Vele a kapcsolatot minden áldott nap és könyörgünk h bocsássa meg bűneinket.CSAK ISTEN SEGÍTHET túljutni a fájdalmadon ,imádkozz hozzá .A párodtól pedig méltó körülmények között búcsúzz el nyugodtan .
Ez az én véleményem. Isten áldjon! Haribol :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!