Kommunikált már valaki IGAZÁBÓL elhúnyt barátjával, családtagjával látón vagy bárkin keresztül?
Az elmúlt pár hónapban 5 ismerősömet veszítettem el,mindegyikük különböző balesetekben haltak meg.
Sajnos mind a TV-ben is szerepeltek,mert nem mindennapi dolgok vetettek véget életeiknek.
Egyikük a legjobb barátom volt,és ha valóban továbbél a lelke,talán lehetne vele valamilyen módon kommunikálni.
Álmomban többször megjelent azóta.
Egyáltalán látó az,aki "szellemekkel" beszél?
Szerintem is hagyd.
Nekik már nem az a dolguk, h velünk kommunikáljanak, békén kell őket hagyni, elsiratni, utána nyernek csak nyugalmat.
Hidd el, jó helyen vannak, nekem is mindig eszembe jut, h kellene egy látóval beszélnem, de mindig lebeszélem magam róla, tudom, h ott lesznek majd az elhunyt szeretteim, mikor nekem is menni kell, és ez megnyugvással tölt el.
Kedves 2. válaszoló: azt hiszem rátapintottál a lényegre, talán a megnyugvást keresem én is.
Ezek a dolgok nagyon hirtelen történtek,3 nappal előtte még sms-t kaptam,hogy majd elmondja,mi bántja annyira,mikor találkozunk,de többet soha nem találkoztunk...
Folyton az van az agyamban,hogy de hiszen megígérte,hogy beszélünk... :(
Azóta álmodtam vele 2x is,de álmomban csak átölelt, egy-egy szót mondott csak.
Első válaszoló: őszinte részvétem Neked is!!
Temetéskor hallottad azt a búcsúzást?
Én sajnos a temetésen nem lehettem ott,még nem mertem kimenni a temetőbe,akkor olyan valóságossá válik...
Honnan tudhatnám,hogy jó helyen vannak?
Katolikusként neveltek,azaz hittem gyermekként a Mennyországban,most viszont,hogy ekkora fájdalmakat élek meg,nem tudom,mit gondoljak,jó lenne a megerősítés...
2. vagyok.
Mesélek kicsit, mikor mama meghalt, látta az édesanyját, papa az utolsó napokban végig a rég elhunyt öccsével beszélgetett, minket kirekesztett teljesen, nem rég mikor anyu meghalt, hallottam, h azt mondja, h mama még nem akarok menni.
Minden haláleset után kaptam tőlük jeleket, felfordulás a szobában, láttam is őket.
Amit itt írtak, h hallották, mikor eltávozott a szerettük, én is tapasztaltam, nem hallottam, hanem éreztem, nagyon erősen.Tudom, h melyik pillanatban adta meg magát anyu, sőt pár napig éreztem is őt, végül én kértem, h menjen, mert neki már nincs itt dolga.
Teljesen biztosan azóta tudom, h van túlvilág, mióta megszületett a kisfiam, hónapokig nézegettem, és nagyon erősen éreztem, h ő jött valahonnan, érted, nem csak egy szex "mellékhatása", nem véletlen, h hozzánk jött.
Egyébként a fiam azóta is látja időnként anyut.
Szóval én nem hiszem, hanem tudom, h van valami az élet után. És nem jobb, vagy nem rosszabb, egyszerűen csak más.
Nagyon érdekes,amiket írtok!
Nekem nagypapám ment el 10 éve,nemrég nagymamám,de egyikük mellett sem voltam ott abban a pillanatban,csak napokkal azelőtt találkoztunk utoljára.
Áprilisban a legjobb barátom zuhant le Dobogókőnél,csak másnap hívtak fel közös barátok,tőle sem kaptam visszajelzést,vagy búcsúzást,a mai napig úgy érzem,csak nincs ideje keresni...
Mikor pedig 2 ismerős (egy pár) autóbalesetben meghaltak,előtte nagyon rosszul éreztem magam a munkahelyemen,hirtelen pánikroham és halálfélelem tört rám.
Talán 1-2 nappal később tudtam meg,hogy akkor veszítettük el őket.
Nekem inkább csak megérzéseim vannak.
Nagyon erős kötelék volt nagypapámmal és nagymamámmal is,és rossz volt őket hirtelen elveszíteni.
Nagymamám beteg volt,és ő maga akart már elvesztett férje után menni,de nagypapám anno -számomra- hirtelen távozott.
Utólag megtudtam,hogy üzent anyummal,hogy mennyire szeret minket...
Most itt lakom a házukban,ők voltak a haszonélvezői,és azt kívánnám legszívesebben,hogy inkább nyomorogjunk itt 10-en,csak jöjjenek vissza... :(
Nagyon érdekesek azok, amiket írtok.Én mamámon érzem, hogy majdnem mindig velem van.Van kedve valakinek ilyenekről beszélgetni?Írjatok ide: arnikababa2010@gmail.com
Encsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!