Lehetséges, hogy Velem is ez történjen?
Anyai nagymamám fiatalon, 29 évesen halt meg tüdőrákban. Sokat dohányzott. Apai nagyapám gégerákban halt meg. Apám dohányzik, és fiatalon Én is rászoktam, 8 évig dohányoztam. A terhességem előtt szoktam le 1 évvel. Azt mondják nagyon hasonlítok a nagyimra, mint külsőleg, mint belsőleg. Borzasztóan félek, hogy Nekem ugyanaz a sorsom, mint Neki! Félek, itt kell hagynom a kisbabámat..és megőrjít a gondolat!! Olyan sok minden összevág: a családban a daganatos betegségek(sokszor épp az unoka örökli), a külső-belső hasonlóság, Ő is annyi idős volt amikor anyumat szülte, mint Én, amikor szültem, ráadásul még az életvonalam se hosszú! Sokszor foglalkoztat ez a gondolat! Lehet alapja vagy Én képzelek többet a dologba?
Örökölhettem a sorsát? Ja, és 24 éves vagyok.
Az értelmes válaszokat köszönöm!
A sorsot nem lehet örökölni, az mindenkinek más :) Esetleg átok, vagy ilyesmi tehet ilyet, de ha nem történt meg többször az eset, nincs mitől félni.
Nálam is volt hasonló... A nagyapám akkor halt meg, mikor apukám 6 éves volt, és apukám akkor, mikor öcsém betöltötte a 6ot :/ Remélem nem ismétlődik többször :( 20/L
JAJ!
"Azt mondják nagyon hasonlítok a nagyimra, mint külsőleg, mint belsőleg."
IGEN, mert a gének öröklődnek, az lenne fura, ha nem hasonlítanál rá.
"Olyan sok minden összevág: a családban a daganatos betegségek"
IGEN, mert a daganatos betegségekre való hajlam is öröklődik.
"ráadásul még az életvonalam se hosszú"
jajjajajjaj.
A sors nem öröklődhet, én is csak ezt tudom mondani.
Az életvonal meg... ajj az egy akkora baromság. Apumnak eléggé rövid mégis már mindjárt 50 éves!
-A sors nem öröklődhet, az mindenkinek a sajátja.
-Az életvonal semmit nem jelent.
-A dohányzás rákot okoz!
nahh a lényeget már leírták előttem.. de ez az életvonalam rövid... nah bazzz biztos vagyok benne, hogy ez a legfontosabb bizonyíték, hogy 2 héten belül beadod a kulcsot.. de a legjobb, ha leméred a jobb lábad kiujját, ahány milliméter megszorzod kettővel, annyi évet fogsz élni..
Egy jó préssel tudsz segíteni rajta, ha rövid...
Élj egészségesen! Tartózkodj a húsevéstől, alkoholtól, kávétól, fehér liszttől, cukortól. Legyél pozitív, higgyél Istenben. Kerüld a szörnyű godnolatokat, mert a gondolat ereje megvalósítja önmagát. Amitől félsz, azt magadra húzod. Aira sokat godnolsz, az megvalósul.
Fontos: a NEM szót nem ismeri az univerzális energia. Tehát ha azt mondogatod: "Nem leszek beteg" ebből ennyi valósul meg: "leszek beteg". Tehát inkább ezt mondd: "egészséges vagyok".
Itt egy szép egészség mantra:
Templom a testem, benne lakik Isten.
Erős vagyok és szép vagyok , egészséges vagyok hiszen,
A testem templom, Isten lakik bennem.
F@SZÉRT KELLETT 15-16 ÉVESEN RÁSZOKNOD?
AHELYETT, HOGY GONDOLKOZTÁL VOLNA, KÖLTÖTTED A PÉNZT, SZÍVTAD A CIGIT, MOST MEG RINYÁLSZ.
MINDEN EMBER SAJÁT SORSÁNAK ALAKÍTÓJA, AMÚGY MÉG VAN HÁTRA 5 ÉVED, REMÉLEM MEGNYUGTATTALAK.
HÜLYE P@CSA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!