Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy Velem is ez...

Lehetséges, hogy Velem is ez történjen?

Figyelt kérdés

Anyai nagymamám fiatalon, 29 évesen halt meg tüdőrákban. Sokat dohányzott. Apai nagyapám gégerákban halt meg. Apám dohányzik, és fiatalon Én is rászoktam, 8 évig dohányoztam. A terhességem előtt szoktam le 1 évvel. Azt mondják nagyon hasonlítok a nagyimra, mint külsőleg, mint belsőleg. Borzasztóan félek, hogy Nekem ugyanaz a sorsom, mint Neki! Félek, itt kell hagynom a kisbabámat..és megőrjít a gondolat!! Olyan sok minden összevág: a családban a daganatos betegségek(sokszor épp az unoka örökli), a külső-belső hasonlóság, Ő is annyi idős volt amikor anyumat szülte, mint Én, amikor szültem, ráadásul még az életvonalam se hosszú! Sokszor foglalkoztat ez a gondolat! Lehet alapja vagy Én képzelek többet a dologba?

Örökölhettem a sorsát? Ja, és 24 éves vagyok.

Az értelmes válaszokat köszönöm!

2010. dec. 4. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:

A sorsot nem lehet örökölni, az mindenkinek más :) Esetleg átok, vagy ilyesmi tehet ilyet, de ha nem történt meg többször az eset, nincs mitől félni.

Nálam is volt hasonló... A nagyapám akkor halt meg, mikor apukám 6 éves volt, és apukám akkor, mikor öcsém betöltötte a 6ot :/ Remélem nem ismétlődik többször :( 20/L

2010. dec. 4. 15:02
 2/10 A kérdező kommentje:
ohh, sajnálom!
2010. dec. 4. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
9%

JAJ!

"Azt mondják nagyon hasonlítok a nagyimra, mint külsőleg, mint belsőleg."

IGEN, mert a gének öröklődnek, az lenne fura, ha nem hasonlítanál rá.

"Olyan sok minden összevág: a családban a daganatos betegségek"

IGEN, mert a daganatos betegségekre való hajlam is öröklődik.

"ráadásul még az életvonalam se hosszú"

jajjajajjaj.

2010. dec. 4. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
A sorsát semmiképp nem örökölheted.A betegségekre való hajlamát esetleg igen.De ez ellen sokat tehetsz,élj egészségesen.Másik dolog,amit figyelembe kell venned,hogy mikor nagymamád és nagyapád fiatalok voltak,még nem volt ennyire fejlett az orvostudomány.Ma már nagyon sok embert sikeresen ki tudnak gyógyítani a legsúlyosabb betegségekből,akár a rákból is.Fontos az is,hogy ne gondolj sokat arra,hogy megbetegedhetsz,mert való igaz,hogy az ember akár a rákot is "bebeszélheti"magának,ugyan ennek a fordítottja is igaz.Vannak olyan súlyos beteg emberek,akik annak köszönhetik teljes felépülésüket,hogy makacsul hittek abban,hogy meggyógyulnak,ők nem lehetnek betegek.
2010. dec. 4. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:

A sors nem öröklődhet, én is csak ezt tudom mondani.

Az életvonal meg... ajj az egy akkora baromság. Apumnak eléggé rövid mégis már mindjárt 50 éves!

2010. dec. 5. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:

-A sors nem öröklődhet, az mindenkinek a sajátja.

-Az életvonal semmit nem jelent.

-A dohányzás rákot okoz!

2010. dec. 10. 01:54
 7/10 anonim ***** válasza:
hajlam nyilván megvan rá. de! ha állandóan azón rágódsz, hogy tuti tüdőrákod lesz, akkor bevonzhatod, s tényleg lehet. Foglald el magad, és nem lesz időd ezen gondolkodni.
2010. dec. 11. 21:22
 8/10 Cuccster ***** válasza:

nahh a lényeget már leírták előttem.. de ez az életvonalam rövid... nah bazzz biztos vagyok benne, hogy ez a legfontosabb bizonyíték, hogy 2 héten belül beadod a kulcsot.. de a legjobb, ha leméred a jobb lábad kiujját, ahány milliméter megszorzod kettővel, annyi évet fogsz élni..

Egy jó préssel tudsz segíteni rajta, ha rövid...

2010. dec. 30. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Élj egészségesen! Tartózkodj a húsevéstől, alkoholtól, kávétól, fehér liszttől, cukortól. Legyél pozitív, higgyél Istenben. Kerüld a szörnyű godnolatokat, mert a gondolat ereje megvalósítja önmagát. Amitől félsz, azt magadra húzod. Aira sokat godnolsz, az megvalósul.

Fontos: a NEM szót nem ismeri az univerzális energia. Tehát ha azt mondogatod: "Nem leszek beteg" ebből ennyi valósul meg: "leszek beteg". Tehát inkább ezt mondd: "egészséges vagyok".

Itt egy szép egészség mantra:

Templom a testem, benne lakik Isten.

Erős vagyok és szép vagyok , egészséges vagyok hiszen,

A testem templom, Isten lakik bennem.

2011. jan. 4. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:

F@SZÉRT KELLETT 15-16 ÉVESEN RÁSZOKNOD?

AHELYETT, HOGY GONDOLKOZTÁL VOLNA, KÖLTÖTTED A PÉNZT, SZÍVTAD A CIGIT, MOST MEG RINYÁLSZ.

MINDEN EMBER SAJÁT SORSÁNAK ALAKÍTÓJA, AMÚGY MÉG VAN HÁTRA 5 ÉVED, REMÉLEM MEGNYUGTATTALAK.

HÜLYE P@CSA.

2011. jan. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!