Szerinted van reinkarnáció?

20.
Ez a beírásod megint helyreteszi a dolgokat. Értetlenkedsz, nem vagy képes értelmezni egy ironikus megjegyzést, inkább a másikat nézed hülyének.
Nyilván nem én akarom legyőzni a bolygót, ez ilyen ironikus utalás, hogy merre tart az emberiség. Nem hiszem el, hogy ilyeneket magyarázni kell.
Tényleg, nem lehetne, hogy ne szólj hozzám legközelebb, én nem azért látogatom ezt az oldalt, időtöltésből, hogy ilyen fárasztó butaságokkal kelljen foglalkozni.
Csak azért, mert hobbiból válaszoltam egy kérdésre és már megint azon rugózik valaki. Válaszolj te is kérdésekre, ne velem foglalkozz!
Ez egy kérdezz-felelek oldal alapvetően, nem vitafórum.
Nem az a lenne gond, hogy valamely állításommal vitába szállsz, de olyan fárasztó, logikátlan dolgokat hordasz össze, amire kár az időt is pazarolni.
---------------
21.
Nem bizonyíték, de azért elgondolkodtató lehetne a különféle hívők számára, hogy a vallások lefelé épülnek, valakik meg mintha fordítva ülnének a lovon, állandóan visszafelé révednek az időben.
De már pontosan kifejtettem a dolog evolúciós logikáját is (6.), ha valaki ennyire nem lát, nem értelmez, azzal én nem tudok mit tenni, ne fárasszuk egymást feleslegesen!
---------------------
Próbáljátok úgy felfogni, hogy én egy reménytelen eset vagyok (realista), át kell ugrani a válaszaim, nem törődni vele, úgysem tudsz rám hatni.
Esetleg válaszolj te is kérdésekre!
Én nem azért látogatom ezt az oldalt, hogy ilyen meddő vitákba menjek bele, felesleges.
Nem mindenki alkalmas hipnózisra sem,volt egy ismerősöm,aki elment hipnózisra,de nem tudott az elméje lenyugodni,nem volt hipnotizalható.
Akkor miért van az,hogy valaki látja pl eszmeletvesztésnél a halott apját,és szól is hozzá,hogy még nincs itt az időd,és úgy érezte,hogy visszazuhant a testében.
Mikor felebredt ,elmesélte,mert a fejét az illető beütötte.
És olyan nyugalmat,virágos helyen járt állítólag.

25#
honnan tudni ki a húsrobot, vagy hogy én az vagyok-e?

24.
A halálközeli élmények tudományosan kutatott jelenségek.
Kórházi statisztikák szerint az újraélesztettek nagyjából 10 %-a számol be ilyesmiről, amit az agy oxigénhiányos hallucinációi okoznak.
Nem véletlen a bizonyos "fényesség" élménye sem, hiszen ilyet még én is éreztem, amikor egy iskolai ünnepségen sokat kellett állni a napon és kiment a vér a fejemből, majdnem elájultam, gyerekként.
Ez egy ilyen "világosság" érzete, pontosan a helyére kerül minden.
Akiket újraélesztenek, szerencsétlen esetben agykárosodást is szenvedhet az oxigénhiány miatt.
Ilyenkor még a jobbik eset, ha úgy jön vissza belőle, hogy szerinte ő Szent Péterrel kokettált és ezt már senki nem veri ki a fejéből, hogy képzelődött. De legalább nagyobb baja nem lett.
Nem hinnéd, de tudományos magyarázat van a testen kívüli élményekre is, meg a többi fantáziára, ezek mind az agyműködés érdekességei, nem kell nagyon komolyan venni.
Nem tud elszállni a szoftver az emberből sem, állatból sem, vagy egy gilisztából sem, ha eltapossák.
Nincs felhő adatbázis, ahová teleportálna az adat, földöntúli semmi nincs.
Én már merem ezt biztosra állítani, valamikor fiatalabb tudatlanként még óvatosabb lettem volna, de már régóta nem hiszek ilyen hülyeségekben.
És nem hat meg még a tudományos hozzáállás sem (elvileg nem szabad biztosra mondani, ami nincs bizonyítva), de ez olyan dolog szerintem, amit sok tudós is érez, hogy nem lesz itt több dobás úgysem, csak elvi okból nem lehet vagy illik kimondani.
23# mérnökuramnak:
önt idézem:
"A másik válaszoló viszont nem utasítgathat más válaszolókat, csak azért, mert neki nem tetszik valami."
szintén önt idézem:
"Tényleg, nem lehetne, hogy ne szólj hozzám legközelebb,"
9#-ben ön teccik írni valamiféle "Válaszolási jogosultságot", a 23-ban pedig már tőlem vonná meg ezt a jogot...?
A válaszom a kérdésre:
elképzelhető hogy van reinkarnáció, de nem feltétlenül pont úgy ahogyan a vallások ezt előadják: a karma nonszensz és logikátlan de ti tudja...
Vallás ügyben mérnökurammal egyet értek: hiteltelenek jelenleg a vallások stb
Mérnökuram, a hallucináció az agynak legalább olyan "reális" mint a "valóság".
A valóság is csak az agyunkban/tudatunkban létezik számunkra.

29.
Névtelen, illetve beceneves fórumokon tegeződni szokás, már az internet kezdete óta. Később jelentek meg csak a közösségi oldalak, ahol nem mindenkit tegez az ember.
Zavaros, fárasztó dumáid nem érdekelnek, legközelebb próbáld megállni, lehetőleg ne szólíts meg!
Ez egy kérdezz-felelek oldal, nem vitafórum alapvetően. Nekem sem kell minden hülyeséggel vitába szállni, jól néznék ki, egész nap körmölhetnék itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!