Hisztek a reinkarnációban ?
Ha igen akkor az szerintetek csak előre felé müködik az időben ?
Lehetséges vajon, hogy a "következő" élet a mostanihoz képest a múltban kezdődne ?
Reinkariában él a reinkar náció.
Szívesen!
Azon gondolkozom, hogy ha létezik a reinkarnáció és az vissza repíti a lelket a múltba akkor igazábol a szabad akarat is csak egy illúzió, hiszen már minden megtörtént.
Szóval ebből kiindulva a most is lehet egy múlt és a szabad akarat csak illúzió.
Azt gondolom, hogy ezeket a sorokat most olyan tartalommal írom le amit én választok szabadon de mi van ha ezt már 100 éve leírtam egyszer amikor én voltam 2025-ben.
Egészen érdekes ez a gondolatmenet számomra.
De pont ez az érdekes baz egészben, mert ha te a múltban születhetnél újjá akkor az életedet egy már régen megtörtént módon élnéd le és még csak fel sem tűnne, hogy bármilyen döntést is hozol az már előre meg van írva hiszen valamikor az már megtörtént.
Teszem fel ha valami nagyon rosszat teszel az életedben amiért bűnhődni fogsz a következőben akkor lehet, hogy 300 évvel hamarabb fogsz újjászületni egy olyan élőlényként ami mondjuk durva halált halt vagy sanyarú élete volt.
Van ami Mellette szól, sok minden viszont ellene. Szerintem mi emberek soha nem fogjuk tudni kijelenteni hogy létezik e ez a dolog
Végül is minden vallást emberek találtak ki
Ahogy fejlődik az emberiség tudása, egyre kevesebben hiszik ezt a 3500 éves hantát.
A globális tudás fejlődése viszont egyre gyorsuló, tehát elvileg gyorsulni fog a különböző hitvilágok, vallások, babonák kihalása, komolyan vétele.
Újabb nagy világvallások sem keletkeznek természetesen, a meglévők sorvadnak el lassan.
Mentálisan sérült emberek, konspirációs elméletekre hajló üldözési mániások persze bizonyára lesznek a jövőben is, ők azután szabadjára engedhetik a fantáziájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!