Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vannak vagy tudtok olyan...

R.sentinel kérdése:

Vannak vagy tudtok olyan esetekről amiket csak reinkarnácioval lehet magyarázni ?

Figyelt kérdés
PL. Ian Stevenson kutatásai (Virginia Egyetem professzora) aki több mint három ezer esetet vizsgált, ahol gyerekek állitották, hogy emlékeznek előző életükre és sok esetben pontos részleteket mondtak olyan személyekről és helyzetekről, amelyeket később igazoltak.
nov. 29. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"8-as sertve van az ego ? Nyugi, szerintem uljetek le Szervizzel eggyet kavezni."

Teljesen értetlenül állok a reakciód előtt.

Azért érdeklődtem az angol tudásodról, mert - attól függően - szívesen belinkeltem volna neked a téged foglalkoztató kérdéssel kapcsolatos, magyar szinkron v. felirat nélküli angol nyelvű videókat, illetve más, a neten elérhető angol nyelvű forrásokat, esettanulmányokat.

dec. 11. 13:37
 12/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

11.

Semmi különös, csak egy példa a valóságérzékelés zavaraira.

Pont ezt magyarázom, aki elhisz ilyen reinkarnációs fikciókat (is), annak lehetnek gondok a valóságérzékelésével.

Értetetlen szinte, 3500 éves blabla, 0 bizonyíték, vallásos hitektől elforduló nyugati kultúra, de valakik mindig visszafelé kacsintgatnak a múltba.

Más kérdés, hogy értem egyébként, hiszen épp eleget tanulmányoztam a konteós észjárás furcsaságait, különösen a pandémia alkalmával nyílt erre mód, de már korábban is.

dec. 11. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogyha van reinkarnáció, akkor olyan abszurd dolog is történhet, hogy a tegnap általad leütött légy holnap mondjuk az újonnan világra jövő gyermekedben reinkarnálódjon?
dec. 15. 17:07
 14/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Egyrészt az ember által elpusztított legyek, szúnyogok, bogarak az ember karmáját terhelik, avagy számára olyan bűnként jelentkezik, aminek ára lesz.

Másrészt a légy lelkének is van egy folyamata, ahogy egyre fejlettebb létformákat ölt. Neki még sokat kell azon dolgozni, hogy emberi szintre eljusson. Főleg úgy, hogy őt a fejlődésben állandóan gátolják mindenféle gyilkosok.

Ezek persze csak mesék a 3500 éves Védákból, sok értelme nincs.

Ami sokkal valószínűbb, mindenkinek egyetlen élete van, szegény légynek is.

dec. 15. 17:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!