Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit csináljak, hogy biztosra...

Mit csináljak, hogy biztosra menjek, hogy egy adott személlyel soha többet ne inkarnálódjak együtt?

Figyelt kérdés

Bármit...

A karmaoldástól a voo-doo-ig mindenre nyitott vagyok...

nov. 27. 14:14
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Nem kihátráltam, hanem lezártam, mert azt vettem észre a hozzászólások alapján, hogy sokan azt hiszik, hogy tudnak mindent arról a helyzetről, amiben vagyok. Tettem rá próbálkozást, hogy jelezzem, hogy nem úgy van ahogy gondolják, feleslegesen. Ezért írtam, hogy akkor higgyetek abban, amivel kitöltöttétek a lyukakat a sztoriban, mint nekem aki elmondom. Az én szavamra nem lehet adni, végülis én élem meg. ...:D

Mik a terveim?

Magammal, és a saját reakciómmal fogok foglalkozni, mert a másik emberre nincs behatásom, nem is szeretném, hogy legyen, önálló ember, saját döntéssel. Ennyi

nov. 28. 19:08
 42/49 A kérdező kommentje:

És most a kalapomat teszem rá, hogy meg lesz győződve valaki, hogy de igen ez kihátrálás volt.

Mást nem fogok győzködni, magamat meg nem kell, a saját megélésem magáért beszél, azon nem tudok segíteni, aki azt hiszi jobban tudja az én megéléseimet, mint én magam.

Lerágott csont.

Lapozzunk.

nov. 28. 19:10
 43/49 anonim ***** válasza:
Minden, ami nehézséget, nagy stresszt okoz (személy, élethelyzet, konfliktus, bármi) addig ismétlődik, míg meg nem oldjuk.
nov. 28. 21:08
 44/49 A kérdező kommentje:

Ha ismétlődik a magam részével foglalkozom, és azzal, hogy hogyan reagálok a másik felé és magam felé.

Leírtam.

Túl van tárgyalva

nov. 28. 23:29
 45/49 anonim ***** válasza:
0%
A veret ki kell folyatni a tiszaba
dec. 15. 23:30
 46/49 anonim ***** válasza:
66%
45. Neked is jó reggelt Sátán! ☀️
dec. 16. 05:45
 47/49 anonim ***** válasza:
0%
46. 👹👋
dec. 16. 08:16
 48/49 anonim ***** válasza:
49%

Inkább így.

👋👹

dec. 16. 17:45
 49/49 anonim ***** válasza:
Got ya 🖕👹🖕
dec. 17. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!