Mit csináljak, hogy biztosra menjek, hogy egy adott személlyel soha többet ne inkarnálódjak együtt?
Figyelt kérdés
Bármit...
A karmaoldástól a voo-doo-ig mindenre nyitott vagyok...
nov. 27. 14:14
11/44 A kérdező kommentje:
Úgyis megúszom.
Ez a fajta nagyon közeli kapcsolódás mar kipipálva és a mellékelt ábra jop mutatja mennyire hatásos 😅
nov. 27. 16:13
12/44 anonim válasza:
Vagy még ebben az életében rákényszerül a megbocsájtásra egy súlyos törés által.
13/44 A kérdező kommentje:
Már ez is megvolt...
nov. 27. 16:14
14/44 A kérdező kommentje:
12es személyében megerkezett Damoklész kezében a kardjával 🤣
nov. 27. 16:15
15/44 anonim válasza:
"Úgyis megúszom."
Na ez az amit nem tudsz 100% biztosan.
Ilyen magabiztosan nem szabad fogalmazni.
Az élet ennél sokkal bonyolultabb.
16/44 anonim válasza:
14-es az lószőrre volt felfüggesztve, az szimbolizálta hogy résen kell lenni mert bármi lehetséges, ezért is nem értem a 11-es hozzászólásodat.
17/44 anonim válasza:
"Már ez is megvolt..."
Mi volt meg?
Amúgy furcsa hogy pont Damoklész kardját emlegeted.
18/44 anonim válasza:
10-es és szerinted szeretni fogják egymást? :)
19/44 anonim válasza:
A legdurvább a sziámi iker példája. Onnan már tényleg nehéz a szabadulás.
20/44 A kérdező kommentje:
16-17
Akkor érdemes csak továbbgobdolkodni azon, hogyan érthettem, ha nem azzal a céllal keresel, hogy hol lehet belekótni, hanem azzal a céllal, hogy a másik hoygan értette, és hol analóg 2 helyzet.
Aki esetleg a kérdésre is tud válaszolni, írhat...
nov. 27. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!