Mit csináljak, hogy biztosra menjek, hogy egy adott személlyel soha többet ne inkarnálódjak együtt?
Bármit...
A karmaoldástól a voo-doo-ig mindenre nyitott vagyok...
Megkeseredett aggresszió árad a soraimból?
Pont arról szól a kérdés, hogy ezt megszüntessem, csak midnenki azt tanácsolja, hogy hagyjam magam meg lábtörlőnek, majd attól biztos elmúlik...
Jelzem, attól alakult ki...
A többit beszéljétek meg egymással....
A végére ez már tényleg nagyon éretlen, és csúnya volt, ezt elismerem.
Bocsánatot kérek!

Nem, te a gyűlölködést választod mert kompromisszumra, neadjisten megbocsátásra sem vagy hajlandó az illetővel, holott az lenne a megoldás, helyette megy a kesergés és az önsajnálat. Gyűlölködni könnyebb, meg másokra mutogatni ez tény!
Nem, az nem megy! - pont azért van vele dolgod!

"Igen, hiszen minden egyes szót én adok a másik szájába és a cselekedeteiért is én felelek....😑
Keresztre nem akarsz feszíteni mások bűneiért?"
Itt a baj, hogy beállítod magad ártatlannak mikor az ügy kimenetelének 50%-ért te felelsz!
Ha nagyon optimista akarok lenni akkor a 100%-áért!

Mi a terved, ha ennyire biztos vagy a dolgodban?
Mesélj te is egy kicsit.
Mi alapján mondod, hogy annyira biztos vagyok a dolgomban?
Nem meséltem eleget?
Mindegy, mit mesélek, mert úgyis azt hisztek amit akartok.
Nulla befolyásom van rá.

"Mindegy, mit mesélek, mert úgyis azt hisztek amit akartok.
Nulla befolyásom van rá."
Így nem lehet kommunikálni hogy a legkisebb ellenvetésre kihátrálsz.

Kerdezo, nem olvastam a hozzaszolasokat. Sajat tapasztalatra epulo valaszt adok. Neked nem fog tetszeni.
Meg kell ertened, el kell fogadnod es szeretned kell ot, hogy aztan nehany inkarnacio utan elengedhesd. Mindossze ennyi a feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!