A spirituális fejlődéshez szükség van kapcsolatokra, vagy nincs?
Több helyről is az az infó jön, hogy máshogy nem lehet előrehaladni, meg fejlődni stb., és hogy igenis kell társ.
Miért nem elég egy barát vagy ismerős vagy ilyesmi? Muszáj ennek partnernek lennie?
Meg aztán mi van a szerzetesekkel, akik megfogadják, hogy nem lesz partnerük? Igaz, nekik ott van a többi szerzetes, mint közösség, tehát ha partner nincs is, ugyanúgy körül vannak véve emberekkel.
De akkor meg ott vannak a remeték. Na mellettük nincs senki, és mégis képesek fejlődni. Régi időkben egy csomó szent rendekből került ki, és nem volt partnere.
Nem lehet, hogy ez csak egy felesleges feltétel, amit csak az ember szab meg adott elképzelése alapján, pedig ettől egyáltalán nem függ az egész?
9 😂 ja nagyon nagy veszteség hogy élvezed ezt a földi anyagi életet, amiben élnünk kell de a szegény lelked emiatt nem fejlett spirituálisan, a másik meg nyomorog testi lelki szinten, de az nagyon jó neki mert a lelke magas szinten van. A klasszikus xddddd megteszi
Akit meg körbevett a “sötét cucc” azt mindig körbe fogja
Én sem értem hogyan, valószínű az élet rendezi így.
"El nem tudom képzelni hogy mi lehet az összefüggés a spirituális fejlődés és egy párkapcsolat között... Sőt pont hogy inkább egyedül kell lenned valahol remeteként ha Spirituálisan fejlődni akarsz..."
Olvasd el Coelho Bridáját, ott pont ezt a problematikát (kettősséget) feszegeti. Vajon melyik utat választja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!