Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen létállapot van a halál...

Milyen létállapot van a halál és a reinkarnáció között?

Figyelt kérdés

nov. 12. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
pontosan ugyanaz mint a születésünk előtt :)
nov. 13. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Odamész ahol a lelkek megpihennek életek között. Persze ha valami súlyos "bűnt" követtél el akkor a "pokolba" jutsz amit magadnak kreálsz mint lélek. Aztán ha elengeded a "bűntudatot" mehetsz pihenni. Majd amikor újra reinkarnálódni szeretnél megteheted, de a karmád szerint dől el hová és azon belül van választásod egyet kiválasztani.
nov. 13. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ezek szerintem is jó könyvek, sajnos Dolores Cannon-tól alig van lefordítva magyarul valami.
nov. 13. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Angolul olvastam nagyon sok könyvet tőle, voltak szavak nyilván amelyeket le kellett fordítanom, de nem tudom miért eredeti kiadásban szeretek olvasni, filmet nézni. Ki is voltam akadva rendesen milyen élményeket osztottak meg az emberek és bár nem tudni pontosan, hogy igaz azt sem lehet megállapítani, hogy hamis tehát szerintem mindenképp elgondolkodtató.

nov. 14. 16:42
 15/15 Xira válasza:
Ugyan olyan lét mint a Földi. Dolgozni kell tanulni kell, fizetést kapsz autót vehetsz házat bérelhetsz. Szóval ugyan az mint itt. Csak ott nem öregedsz nem szőrösödsz ki tudod választani hogy milyen alakban fajban akarsz élni. Én általában egy kis lány vagyok ott ki felnőtt tartalmas munkát is vállal ingyen meg egyebek voltam már busz sofför is meg sok minden más, eddig csak ott éltem tehát sokkal jobban ismerem azt mint ezt a világot. Ha rossz voltál és szeretted az erőszakos mindent is akkor viszon egy szűk cellában fogsz élni ami olyan szük hogy nem tudsz mozogni benne.
nov. 17. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!