A gyermek válassza ki, hova kikhez szülessen le?
Nagyon sok helyen hallottam ezt az elméletet, hogy a gyermek még a mennyekben vagy asztráltérbe kinek mi tetszeik válassza a szüleit? Azaz ő maga látja, hogy kinek milyen az aurája, gondolatai és kikhez akar leszületni. Akiknek nem sikerül gyermeket nemzeni oda nem akar menni senki. A gyermek megválassza a szüleit akár még találkozásuk előtt és össze is hozza őket, majd beleszületik
Az elmélet szerint mi, mikor még fent vagyunk döntjük el, kik és milyen nézetüek legyen a szüleink. Mi döntünk milyen országba és milyen anyagi helyzetű családba akarjunk jönni és azt is kapjuk. Igaz lehet?
Dehogynem ki lehet jutni innen, a millió élet csak egy példa volt. Talán trillióra van szükség.
Szerintem ez a poszt nincs messze az igazságtól.
Nagyon, nagyon nehéz eljutni oda, de ott nincs idő. Nincs ítéletidő sem más lényektől. Mi magunkat ítéljük, de még marha sok a karma nem döntheted el, hogy jobb legyen anélkül, hogy tennél érte. Lehet ebben az életben valaki koldus és éhenhal, de az is lehet hogy mivel jót is csinált nemcsak rosszat gazdagnak fog születni. Viszont akkor is lesznek nehézségei. Mivel nem tökéletes az emberi faj és nincs is azon, hogy azzá váljon a rossz mindig követni fogja bárhová is szület az alsóbb dimenziókban mint ez a világ. Majd ha eléri azt a pontot, hogy tökéletes lény lesz majd csak a jót tapasztalja.
Kedves 52es valaszolo.
Akkor en mar tok random lelekkent is az ongy@lko*sagot akartam elerni az eletembe?
Utolso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!