Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A gyermek válassza ki, hova...

A gyermek válassza ki, hova kikhez szülessen le?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen hallottam ezt az elméletet, hogy a gyermek még a mennyekben vagy asztráltérbe kinek mi tetszeik válassza a szüleit? Azaz ő maga látja, hogy kinek milyen az aurája, gondolatai és kikhez akar leszületni. Akiknek nem sikerül gyermeket nemzeni oda nem akar menni senki. A gyermek megválassza a szüleit akár még találkozásuk előtt és össze is hozza őket, majd beleszületik

Az elmélet szerint mi, mikor még fent vagyunk döntjük el, kik és milyen nézetüek legyen a szüleink. Mi döntünk milyen országba és milyen anyagi helyzetű családba akarjunk jönni és azt is kapjuk. Igaz lehet?

nov. 10. 20:41
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal gond, hogy valaki nem tart még azon a szinten spirituálisan értve, hogy legalább elgondolkodjon azon, hogy nemcsak hús-vér emberek vagyunk és nemcsak halál után elporladunk tényleg, de, hogy ezotéria topicban folyamatosan írják, hogy az összes spiris mentális beteg, vagy kijelentik, hogy nincs semmi annak nincs értelme. A két ellentábor nem fogja egymást megérteni egyértelműen.

Másrészt ne legyenek kétszínűek, ne vallják magukat mindentudónak és azt se, hogy a spirisek a torkukon akarják lenyomni mert önmaguk jönnek ide és ugyanazt csinálják amikor bizonygatják, hogy nekik van igazuk. Senki sem tudja, hogy mi van halál után. Hit kérdése, hogy miben hisz. Ha nem hisz semmiben az is mint említettem az elején rendben van, de ne itt erőszakoskodjon és tényként kezelje a saját véleményét!

Kérdésre válaszolva én úgy olvastam nagyon sok helyen, hogy még "friss husi vagy" és jó sok rossz karmát gyűjtöttél össze addig oda születsz ahová a karma húz. Persze ha teljesen új lélek vagy, vagy már vagy olyan állapotban akkor te választod ki hová szüless le, milyen életfeladataid legyenek.

Míg nem világosodsz meg spirituálisan értve addig mindig reinkarnálódni fogsz.

Nyilván minél több "rossz" karmád van: értsd minél alacsonyabb a rezgésszinted annál inkább szeretnéd növelni és az ahhoz vezető út, hogy rossz tapasztalatokat is szerezz anyagi létsíkon. A Forrás/"Isten"/EGY/ puszta tökéletes pozitív energia amelyeket szavakkal nagyon gyengén lehet leírni. Mivel belőle vagyunk, kis energiabombák vagyunk így mi is az EGY vagyunk és a Forrás/AZ tapasztal minden létformában. Csak teszteli önmagát, játszik mondhatni. A végső cél visszajutni különböző energiabombaként visszakerülni hozzá. Semmi más.

Na hogy most ebből mi igaz senki sem tudja míg nem tapasztalja meg, de az biztos, hogy valami cél létezik, nem azzal zárul az egész, hogy meghalunk. Vannak megmagyarázhatatlan dolgok, események, beszámolók még olyan emberektől is akik teljesen azt vallották mint e kérdés alatt is és megváltoztatták egykettőre.

tegnap 10:51
 42/46 anonim ***** válasza:
Szintén nagyon sok könyvet olvastam a reinkarnációval kapcsolatban és beszélgettem is emberekkel. Mindegyik abban egyetért, hogy a megvilágosodás a végpont, de sokan úgy gondolják, hogy bár relaxálhatsz a Teremtővel aztán úgyis beléd nyillal a tudás iránti vágy és eldöntheted, hogy visszatérsz a Földre, vagy magasabb dimenziókban leszel. Dalai Láma elmondása szerint a 14.reinkarnációját tölti a Földön megvilágosodások sorozata után. Mivel olyan szent, tiszta helyen tartózkodik mindig így könnyebb neki újra és újra "felébredni" és másokon segíteni. Amit írtak előttem is szerintem igaz, mármint, hogy egy és ugyanaz vagyunk a Teremtővel, Ő akar játszani a maga alkotott játszóterén. Viszont ami nem kissé összezavar, vagy mondhatnám megdöbbentő számomra, hogy létezik olyan elmélet miszerint nem egyedül van a Teremtő, végtelen számú Teremtők léteznek végtelen számú dimenziókkal, univerzumokkal. Abból indul ki az elmélet, hogy Isten Mindenható és Mindentudó, de ha ő játszani akar és tapasztalni az ellentmond neki. Ellenben ha te mint lélek eldöntheted előre, hogy mi legyen a tapasztalatod akkor az megintcsak paradoxon nekem. Predesztináció szerintem és az azzal egyenlő, hogy Isten mindent tud mert Ő (vagyis te) tervelte ki. Habár arról beszélnek nagyon sokan, hogy nem lineáris az idő "odaffen" mint itt, csak most létezik mert magasabb, fejlettebb dimenziókról van szó ahol a múlt, jelen, jövő ugyanaz hiszen ugrálhatsz mbenne. Ami egybevág az okosak, azaz a tudósok elméleteivel is. Nagyon elkanyarodtam az eredeti kérdéstől, de igen szerintük szabad akaratod van, te választod ki, hogy hova születsz, milyen életed legyen. Sok szülő elmeséli, hogy a gyerekeik beszélnek arról milyen "odafenn", vagy, hogy többször próbálkoztak annál a szülőknél mert meggondolták magukat időközben, nem voltak készek inkarnálódni és a nő vagy abortuszra ment, elvetélt, vagy halva született meg a kisbaba. Meg amit még érdekesnek tartok az az, hogy még a halál időpontja mint a születés is meg van határozva előre, nincsenek véletlenek, sőt mint lélek kipróbálhatod új életed egy részét és ha nem tetszik nem születsz meg, vagy a halálodat, hogy mint lélek ne érjen annyira meglepetés. A javad nézik a vezetőid, adnak tanácsokat, de te döntesz mindenről, ha nem bírod hamarább is léphetsz, vagy más lélek a lelkicsoportodból aki ott maradt "odafenn" átveheti a helyed és a tested így nem hal meg. Olvasgass utána ha gondolod. Persze nem biztos, hogy a töredéke igaz, de érdekesnek érdekes. Viszont olyasmiben nem hiszek, hogy a Föld egy börtönbolygó és akkor innen nem lehet kiszabadulni. Akkor már inkább abban, hogy még lelkünk se van és csak vagyunk. :D
tegnap 14:30
 43/46 anonim ***** válasza:

"Dalai Láma elmondása szerint a 14.reinkarnációját tölti a Földön megvilágosodások sorozata után."

A naaaaaagy fair és egyenlő rendszer.

Ahol egy lélek 14, de lehet hogy 13 év után megvilágosodik, egy másik lélek meg a 5463782.at tölti és még mindig vak mint a bányaló.

NYILVÁN mindenki egyenlő esélyekkel indul, és a fizikai létben is olyan helyzetekbe kerül, ami egyenlően biztosítja midnenki számára hogy megvilágosodjon. Magyarázza a bazinagy különbséget. Ja, nem 🙃

Nehogy magadra vedd 42, ezzel nem téged támadlak hanem a rendszert :-)

tegnap 15:44
 44/46 anonim ***** válasza:

Elírtam, nem 13 év hanem 13 élet*

Előző voltam

tegnap 15:44
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

43

"Dalai Láma elmondása szerint a 14.reinkarnációját tölti a Földön megvilágosodások sorozata után."

Ki tudja hányadik élete után világosodott meg, talán eon idők elmúltával. Megvilágosodott először és megint és megint megteszi, hogy a kóborló lelkeken segítsen. Rendszernek kell lennie. Ugye a káosz és rend elmélete. Mindenki egyforma eséllyel indul szerintem is. Csakhát a földi élet negatívan befolyásolja, de megintcsak azt is mi teremtettük magunknak. A pénz lehetne egyformán is elosztva, mi emberek lehetnénk jobbak mindenkihez, mindenhez. Még az emlegetett Földet is tönkreteszük. Szomorú nagyon, de reménykedem, hogy megváltozik az emberiség. :)

tegnap 16:15
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem még, hogy a karma a mi lenyomatunk úgymond. Nem születhetsz mindig könnyebb körülmények közé hiszen akkor csak a "jót" tapasztalod. Nem tudsz előre haladni. Minden roszban van jó és minden jóban van rossz. Az a "rossz" tapasztalat szükséges. Egyébként olyasmit is olvastam, hogy ha már fejlettebb lélek vagy leszülethetsz te simán több testbe egyszerre, vagy más dimenzióbkban is lehetsz. De még nem vagy olyan fejlett nem teheted meg hiszen úgysem bírnád. Vagyis a karmát "ledolgozhatod" te gyorsabban. Rajtad múlik.
tegnap 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!