Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A gyermek válassza ki, hova...

A gyermek válassza ki, hova kikhez szülessen le?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen hallottam ezt az elméletet, hogy a gyermek még a mennyekben vagy asztráltérbe kinek mi tetszeik válassza a szüleit? Azaz ő maga látja, hogy kinek milyen az aurája, gondolatai és kikhez akar leszületni. Akiknek nem sikerül gyermeket nemzeni oda nem akar menni senki. A gyermek megválassza a szüleit akár még találkozásuk előtt és össze is hozza őket, majd beleszületik

Az elmélet szerint mi, mikor még fent vagyunk döntjük el, kik és milyen nézetüek legyen a szüleink. Mi döntünk milyen országba és milyen anyagi helyzetű családba akarjunk jönni és azt is kapjuk. Igaz lehet?

nov. 10. 20:41
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
50%
Nekem mesélt arról az időről a lányom mikor még nem született meg. Érdekes volt. Azóta sem tudom hogy valami mesét láthatott, kitalálta vagy igazat szólt.
nov. 10. 20:49
 2/46 anonim ***** válasza:
89%
(*választja)
nov. 10. 20:49
 3/46 anonim ***** válasza:
66%

Létezik erre bármilyen bizonyíték is?

Nincs.

Innentől a kérdés az alapján válaszolható meg, hogy indokolt-e bármit elfogadnunk igaznak, amikor annak tagadása bizonyíték nélkül is plauzíbilis.

nov. 10. 21:06
 4/46 anonim ***** válasza:
76%
Kétlem
nov. 10. 21:15
 5/46 anonim ***** válasza:
74%
Dehogyis. Gondolod hogy egy családot 6-8 gyerek is kiválasztana. Na neee🤣🤣🤣
nov. 10. 21:17
 6/46 anonim ***** válasza:
79%
#5 De, verekedni szoktak a gyereklelkek egyes szülőkért, hogy ők születhessenek le oda hozzájuk.
nov. 10. 21:23
 7/46 Grimfox ***** válasza:
59%
Nem. Amíg nem születsz meg, nem döntesz. Bármiféle változást csak a testben élő ember kezdeményezhet. Pont ezért javasolják a helyes életet. Akkor nem kell aggódnod, hová születsz legközelebb.
nov. 10. 21:33
 8/46 anonim ***** válasza:
28%
5 pont ez az, hogy inkább nem jutna elég lélek minden születendő babába. Lehet akkor ezzel magyarázhatóak a vetélések.
nov. 10. 21:38
 9/46 anonim ***** válasza:
82%

Gyerekkoromban nyomorban éltünk, alkoholista szülőkkel

Kétlem, hogy én oda akartam leszuletni....

nov. 10. 22:15
 10/46 anonim ***** válasza:
69%
9 és ez úgyis kihat amíg élsz…
nov. 10. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!