Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A gyermek válassza ki, hova...

A gyermek válassza ki, hova kikhez szülessen le?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen hallottam ezt az elméletet, hogy a gyermek még a mennyekben vagy asztráltérbe kinek mi tetszeik válassza a szüleit? Azaz ő maga látja, hogy kinek milyen az aurája, gondolatai és kikhez akar leszületni. Akiknek nem sikerül gyermeket nemzeni oda nem akar menni senki. A gyermek megválassza a szüleit akár még találkozásuk előtt és össze is hozza őket, majd beleszületik

Az elmélet szerint mi, mikor még fent vagyunk döntjük el, kik és milyen nézetüek legyen a szüleink. Mi döntünk milyen országba és milyen anyagi helyzetű családba akarjunk jönni és azt is kapjuk. Igaz lehet?

nov. 10. 20:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
69%
#20 akkor mi alapján dönt a baba lélek?áruld el kérlek, mert ha nem a család, meg a célok alapján, akkor vajon mi alapján?
nov. 11. 06:30
 22/51 SZTANN válasza:
71%

Ja. Meg a föld is lapos, és négy elefánt tartja a hátán. Mesélj még ...

(Próbál picit gondolkodni! Létezne olyan baba, aki egy 12 gyerekes, nyomorban élő, éhező családba kívánkozna, alkoholista, drogos, bűnöző szülőkkel?! Pedig születnek oda - szegény gyerekek. Kicsit sokkal többen is, mint a vonzó családokhoz. Biztos nem tudták ezt az okosságot, amit te megettél.)

nov. 11. 08:51
 23/51 SZTANN válasza:
77%
Nem válassza, hanem VÁLASZTJA. Ha már mást nem is, legalább a rendes magyar helyesírást ismerhetnéd.
nov. 11. 08:55
 24/51 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt a csaladot valasztottam volna akkor nem csak itt nyirnam ki magam, hanem ott is
nov. 11. 09:35
 25/51 anonim ***** válasza:
58%

Igen!

A gyermek kiválasztja az életfeladatának megfelelően.

Odaát még nem ilyen beszűkült az emberi tudat, hanem magasabb szempontokat vesz figyelembe és így például azok, akik szerintük "rossz" családba születnek valszeg a karmájukat, a kozmikus adósságaikat akarják ledolgozni a földi szenvedéseikkel, csak nyilván a leszületés után erről már megfeledkeznek, hiszen emberként erre képtelenek "emlékezni". Majd a haláluk után meglátják.

Másrészt jómagam is találkoztam álmomban a leendő gyermekemmel.

Én nagyon nem akartam gyermeket, és már majdnem kifutottam az időből is, de ő annyira meg akart születni, hogy rá kellett beszélniük odaátról, hogy belemenjek a dologba.

Ráadásul én inkább fiút szerettem volna, így még nehezebb dolga volt, de végül meggyőzött arról, hogy neki volt igaza és jobb is lett így.

Most már nagyon örülök, hogy nem fiú lett. :)

nov. 11. 10:29
 26/51 anonim ***** válasza:
34%
Le? Ez milyen nyelven van?
nov. 11. 14:22
 27/51 anonim ***** válasza:
38%

26 dehát ez így megy

Okosék mikor terhes lesz a nő egyből megy Facebookra hogy “köszönjük csoda kis pocaklakó, hogy minket választottál és hozzánk akarsz LEszületni 🥰🥰🥰

Apával már nagyon várunk”

Ilyenkor akarom fejbeloni magam mindig

nov. 11. 14:38
 28/51 anonim ***** válasza:
64%
Azt kéne fejbevizipisztolyozni, aki ezt először le merte írni
nov. 11. 14:41
 29/51 anonim ***** válasza:
64%

Az, hogy valaki ép és egészséges környezetbe akar leszületni, és NEM alkoholista, meg lelkileg roncs, és más abuzáló környezetbe az miért butácska elv és cél?

Senkit nem érdekel a pénz, se a gazdagság...

Ha egy ilyen környezetből jövő ember megkapná, nagyon hamar rájönne hogy nem az kell neki, és nem az, ami hianyzik/hianyzott az életéből.

Nem a pénz hiánya fogja traumatizálni, hanem egy másik ember.

Ha meg már traumatizált, akkor annyira nem csoda, ha az értékrendje a feje tetejére áll.

nov. 11. 15:22
 30/51 anonim ***** válasza:
22%
Beszéljetek magyarul. Senki sem azületik LE sehová
nov. 11. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!