Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A gyermek válassza ki, hova...

A gyermek válassza ki, hova kikhez szülessen le?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen hallottam ezt az elméletet, hogy a gyermek még a mennyekben vagy asztráltérbe kinek mi tetszeik válassza a szüleit? Azaz ő maga látja, hogy kinek milyen az aurája, gondolatai és kikhez akar leszületni. Akiknek nem sikerül gyermeket nemzeni oda nem akar menni senki. A gyermek megválassza a szüleit akár még találkozásuk előtt és össze is hozza őket, majd beleszületik

Az elmélet szerint mi, mikor még fent vagyunk döntjük el, kik és milyen nézetüek legyen a szüleink. Mi döntünk milyen országba és milyen anyagi helyzetű családba akarjunk jönni és azt is kapjuk. Igaz lehet?

nov. 10. 20:41
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim válasza:
68%
ki az a hülye aki ebbe a putris országba akarna születni? :DDDDD ha választani kellene akkor valami olajmágnás norvég családhoz :DD
nov. 10. 22:51
 12/56 anonim ***** válasza:
84%
#9 Lehet szeretted a kihívásokat.
nov. 10. 22:52
 13/56 anonim ***** válasza:
67%

Én ebben nem hiszek. Ha választhat is, akkor gondolom van választék, és a választék limitált, csak a karmájának megfelelő helyek, szülők lesznek a választékban.

Vagy olyan mint anno egyetemen kikótötték, hogy kötelező mindenkinek 1 db szabadon választható tárgyat teljesítenie. Aztán meg volt hirdetve 1 szabadon választható tárgy 😅

Azért vannak erre turpisságok, hogy ott kössél ki ahol valakik gondolják...

nov. 10. 22:54
 14/56 anonim ***** válasza:
41%

Ha ez így van hogy választhatunk, akkor az én lelkem több szempontból is egy idióta.

Bár már lassan meg se lepődök rajta...😅

nov. 10. 22:59
 15/56 anonim ***** válasza:
31%
Le?
nov. 10. 23:04
 16/56 anonim ***** válasza:
75%
Ki a fene akarna Afrikába Indiába meg cigánytelepre születni?
nov. 11. 00:20
 17/56 anonim válasza:
72%
Alkoholista apáktól szenvedtem. Szegénységben éltünk. Tanyán normális körülményektől mentesen. Napi 6km gyalog az iskolába járás. Éhezés kisebb korunkban, 4 voltunk testvérek 3 apától. Biztosan tudom, én nem választottam azt a szülőket.
nov. 11. 05:33
 18/56 anonim ***** válasza:

#10 tudom 33 éves vagyok, saját

Családdal és még most is alkoholisták a szüleim, nincs hétvége hogy ne lennének bebaszva.

nov. 11. 05:35
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
#12 már a kisbaba lelkem is szenvedni akart 😄
nov. 11. 05:36
 20/56 anonim ***** válasza:
34%

Igen, ő. Nyilván nem a fent felsorolt anyagias, szűklátókörű, butácska elvek és célok (gazdagság, tökéletes családi élet meg hasonló lényegtelen csekélységek) alapján, amit az előttem hozzászólók írtak.

Igen, van rá bizonyíték, hogy ez így történik. Van, aki bele tud olvasni élete előtt aláírt szerződésébe és van olyan személy is, aki előtt azok a rejtett tudattartalmak is feltárulnak, mit mikor milyen céllal választott.

Csak a felelősséged 100 százalékos vállalása életed minden nanoszekundumjáért visz ki abból a helyzetből, amit most nem tartasz elég jónak, magadhoz méltónak etc.

nov. 11. 06:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!