Miért van olyan, hogy valaki rossz helyre születik le?
Olyan szülőkhöz, közösségbe, országba, ami nem hogy nem segíti a szellemi-lelki képességeinek a kibontakozását, hanem épp hogy letiporja és elnyomja a p.csába...hogy ami esetleg volt még az se legyen meg...
Vagy erre is a szokásos mottó lesza válasz, hogy azért hogy fejlődj?
Ja, van fejlődés, csak visszafelé...hát kinek mi az érdeke...
Na ilyen miért van vajon? Erre mi a nagy válasz?
Irigy vagy. Keserű vagy. Utálatos vagy. Pedig lehetnél jóindulatú, kedves, boldog. Rajtad múlik!!!
Vannak olyan elméletek, hogy ez a bolygó egy börtön és ide a nyomik kerülnek alsóbb dimenziókból. De még e elmélet hívői is azt vallják, hogy el lehet innen jutni magasabb dimenziókba, DE TENNI KELL ÉRTE! A megvilágosodás az út hozzá! Hmm, de neked hogy fog menni amikor ilyen letargikus, mérges vagy a világra? Egyáltalán nem igaz, hogy akinek több pénze van az tuti boldogabb. Csomó gazdag ember boldogtalan, sőt öngyilkos. Lennél Britney Spears? Nem irigylem még egy kicsit se. Amit te tartasz könnyű életnek az másnak lehet baromira nehéz és szívesen cserélne veled. Magaddal kell törődni és azokkal akik szeretnek, elfogadnak. De nyilván ha neked ez nem megy akkor szenvedj tovább! 🙋
Senkinek a pénze nem kell. Sehol nem írtam hogy gazdag szeretnék lenni, mert engem ezek nem érdekelnek. Amiert felhozram, hogy valamiből életben kell maradni, és ebbe is kell idöt energiat fektetni.
Egy nyugis életet szeretnék. Ennyi.
Nem voltam mindig keserű. Nem voltam mindig irigy. Nem voltam mindig utálatos.
Csak ha körülöttem mindenki az, akkor lesz egy határ, ami után azt mondom, hogy feléltem a tartalékaimat, és ami után már nem rajtam múlik, mert amíg rajtam múlt addig kihasználják.
Tanultam az esetből, így már nem fogják kihasználni. 😅
"Magaddal kell törődni és azokkal akik szeretnek, elfogadnak"
Ha van ilyen...Elvileg van, csak hozzá kell tenni, hogy "szeretet" fedőnév alatt sokminden fut, aminek köze nincs hozzá. Meg aztán a pokolva vezető út is...Azokkal nem fogok törödni, aki csak kritizálni tud. Magam alatt nem vágom a fát.
"ilyen letargikus, mérges vagy a világra"
Meglepő?
Miért várható el bárkitől, hogy ha az élet úgy gyűri ahogy csak lehet, akkor se legyen rajta semmi nyoma...
Amit az ember csinál annak a karma miatt mindig kell hogy legyen visszhangja, mi? De ami az embert éri, arra az ember ne adjon semmi reakciót. Végülis csak az emberi mivoltot kéne megtagadni, abszolút teljesíthető. Janem. Teljesen irreális elvárás.
Jó, szenvedek tovább. Úgyis látod, mennyi örömömet lelem benne...(nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!