Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van olyan, hogy valaki...

Miért van olyan, hogy valaki rossz helyre születik le?

Figyelt kérdés

Olyan szülőkhöz, közösségbe, országba, ami nem hogy nem segíti a szellemi-lelki képességeinek a kibontakozását, hanem épp hogy letiporja és elnyomja a p.csába...hogy ami esetleg volt még az se legyen meg...

Vagy erre is a szokásos mottó lesza válasz, hogy azért hogy fejlődj?

Ja, van fejlődés, csak visszafelé...hát kinek mi az érdeke...

Na ilyen miért van vajon? Erre mi a nagy válasz?

okt. 27. 15:05
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

"A karma egyszerű ok-okozat, ismétlődések stb."

És miért is működik? A gravitációnak több haszna van vagy bármely fizikai törvénynek, mint ennek a hülyeségnek. Hihetetlen, hogy ebbe a sz@rba mindenki belenyugszik. Ja hogy valakinek meg pont kinyalja a s*ggét...hát azt nyilvan nem fogja zavarni, és nyilvan belenyugszik...

Bocs, igen, magyarok vagyunk, mi nem születünk, minket a turul hoz 😑

okt. 27. 18:03
 12/54 anonim ***** válasza:
0%
Le?
okt. 27. 18:06
 13/54 Szervizmérnök úr ***** válasza:
4%

Ettől a "leszületik" szótól én is rosszul vagyok.

De a kérdés maga is rávilágít, hogy semmi értelmet és logikát ne keress a reinkarnációban.

Csak a szokásos, régen így tudták befolyásolni a népet a vallási vezetők, hogy jól viselkedjenek.

Más vallásoknál mást találtak ki, de ez a főcsapás mindenhol kidomborodik.

okt. 27. 18:06
 14/54 A kérdező kommentje:

Naugye hogy látod, hogy miért. Gyerekkorában ez meg az....

És akkor miért olyan idióta agyhalott közegbe, emberekhez, szülőkhöz került akik sose dícsérték meg?

NYILVÁN, hogy ha karma is akkor is legyen azért valami kis esélye felülírni....janem...pont hogy ne legyen, ilyen indítással...

Mennyit lehet itt fejlődni, apááám!

okt. 27. 18:07
 15/54 anonim ***** válasza:
23%
Le?
okt. 27. 18:16
 16/54 anonim ***** válasza:
64%
Nekem az idiota barom apam teleprogramozta negativ gondolatokkal az emlém gyerekkorom ota, azert lettem életképtelen felnott
okt. 27. 18:21
 17/54 anonim ***** válasza:
okt. 27. 18:24
 18/54 A kérdező kommentje:

Mélyüljük el ebben az élményben, hogy mi most az ilyen indítással (állítólag) milyen sokat fejlődünk 😅

Nem tudok ezzel mit kezdeni. Hiába tudom, hogy mindenis most van, hogyha fizikai körülmények között és fizikai testben le van árnyékolva minden érzekszervem 5 kivételével.

Ez olyan, hogy tudom hogy van nirvána, de bachatom, hogy ha csak tudom és nem élem meg nem vagyok benne.

okt. 27. 18:33
 19/54 A kérdező kommentje:
Majd biztos szüleimmel jutok be a nirvánába 🤣🤣🤣🤣
okt. 27. 18:34
 20/54 anonim ***** válasza:
48%
A karma értelmezhető úgy is (ebben az esetben) mint egy lefelé tartó spirál. Most nincs erőd akaratod (nyugi én is így vagyok) tehát nincs erőnk, akaratunk, elhatározásunk a változáshoz - hát akkor folytatódik az ismétlődés. Ha meghalunk lehet még 💩abb lesz. Nekem már mindegy, én úgy látom ha nem tudok rajta most változtatni akk legyen csak rosszabb, majd eljön az idő amikor tudunk. Szerintem ilyenkor csak hagyni kell a dolgokat. Tök felesleges rajta rugózni (főleg a múlton ami elmúlt) mert hát úgyse tudunk változtatni. Majd lesz ahogy lesz. Hogy is lehetne másképp? Bocs kicsit kitört belőlem is a negatívizmus, de én már belefáradtam, nem tudom ezt komolyan venni :)
okt. 27. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!